Η υποψηφιότητα για τoν νομό Ευρυτανίας του Ευρυτάνα νέου Μπακόλα Κωνσταντίνου 32 χρ  για τους ανεξάρτητους Έλληνες στην Ευρυτανία ΚΛΕΙΔΩΣΕ !

Με καταγωγή από την Μαυρομάτα και την  Δυτική Φραγκίστα Ευρυτανίας γνωστός για το όνομα των ηρώων προπαππούδων του, δάσκαλοι στην Ευρυτανία κι οι 2, στο ΕΑΜ-Ε.Λ.Α.Σ. Πατήρ-δάσκαλος  Σεραφείμ Μπακόλας και ο αδελφός του Αθανάσιος (Νάσιος) Κων. Μπακόλας  όπου φυλακίστηκαν στην Μακρόνησο το 1947 και εκτελέστηκαν για την συμμετοχή τους στο ΕΑΜ στην Λαμία το 1948 χωρίς να περιμένουν την απόφαση χάριτος όσο και για τον παππού του Κωνσταντίνος Σερ. Μπακόλας δάσκαλος και αυτός στην Δυτική Φραγκίστα Ευρυτανίας τόπος καταγωγής της συζυγου του Μαρίκας Μπακόλα το γένος Κακκάβα, όσο και για το ότι είναι φυσικοί απόγονοι, του Γώγου του Μπακόλα, οπλαρχηγού της επανάστασης του 1821 και πατέρας του ήρωα Καραϊσκάκη! 
 
Σας παραθέτουμε και ένα άρθρο που θα βρείτε στο σχετικό Link  το οποίο έχει την μαρτυρία του Κώστα Γεωργουσόπουλου μαθητής όντας τότε, ήταν παρών στην εκτέλεση των ηρώων Σεραφείμ και Νάσιου Μπακόλα κατά τον εμφύλιο, στην Λαμία! 
 
http://www.xriso-eyrytanias.gr/wp-content/uploads/efimerida/2007/ChrysiotikaNea49.pdf 


 
Καλό εκλογικό αγώνα για την Ευρυτανία μας, 

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6986160980

ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΜΑΣ  ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ! 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗNΕΣ