Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Παραίτηση Αντιδημάρχου Καρπενησίου, Θανάση Φέγγου


Καρπενήσι, 10 Απριλίου 2012



Την Τρίτη 10 Απριλίου 2012, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου, Θανάσης Φέγγος δήλωσε στο Δήμαρχο την παραίτηση του, τόσο από τη θέση του Αντιδημάρχου όσο και από αυτή του Δημοτικού Συμβούλου Καρπενησίου.

Με απόφαση Δημάρχου, νέος αντιδήμαρχος ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Καρπενησίου, Παντελής Χαλκιάς.
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το Θανάση Φέγγο για τη συνεργασία μας και τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στο Δήμο Καρπενησίου όλο αυτό το διάστημα. Η απόφαση του Θανάση να παραιτηθεί για λόγους ηθικούς, δεδομένης της πρόθεσής του να πολιτευτεί στις επερχόμενες εκλογές είναι απολύτως σεβαστή. Είναι σίγουρο ότι θα μας λείψει από το Δήμο Καρπενησίου. Ο Θανάσης είναι ένας έμπειρος άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, που  τυγχάνει της ευρύτατης αναγνώρισης των συμπατριωτών μας. Ως Δήμαρχος Προυσού επί μια δωδεκαετία αλλά και ως Αντιδήμαρχος στο νέο Δήμο Καρπενησίου υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση ακούραστα και με αίσθημα ευθύνης. Αυθεντικός και γνήσιος, τιμάει επί σχεδόν είκοσι χρόνια την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο ευρυτανικός λαός, μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας και φέρνοντας απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Είμαι βέβαιος πως σε όποια θέση και αν βρεθεί θα συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο μας».
Στο κείμενο της παραίτησή του, ο Θανάσης Φέγγος αναφέρει: «Σας υποβάλλω την παραίτησή μου τόσο από την θέση του Αντιδημάρχου όσο και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου που κατέχω σήμερα, για προσωπικούς λόγους. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου αλλά και για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.
Επίσης θα ήθελα, δοθείσης της ευκαιρίας, να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου, ειδικά στον τομέα ευθύνης μου, για την συνεχή και ακατάπαυστη προσπάθειά τους κατά την διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους.
Τέλος θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μου που όλα αυτά τα χρόνια με στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας μου την δυνατότητα να τους εκπροσωπώ εδώ και είκοσι χρόνια στα κοινά».