Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Αρχαιρεσίες και κοπή πίτας στην Αδελφότητα Γρανιτσιωτών Ευρυτανίας



Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012, η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών Ευρυτανίας, ταυτόχρονα με τις προγραμματισμένες αρχαιρεσίες της για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.  Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τον θάνατο του πολύ γνωστού σε όλους και αγαπητού Γρανιτσιώτη Θανάση Τσίγκα και ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Κων/νο Φούκα.

Στην συνέχεια έγινε ο απολογισμός από το απερχόμενο Δ.Σ. και ακολούθησε η προβλεπόμενη από τα Καταστατικό του Συλλόγου διαδικασία ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Μετά το πέρας αυτής τα νεοεκλεγέντα μέλη συγκροτήθηκαν σε Σώμα ως εξής: http://evrytanikospalmos.blogspot.com
Γεώργιος Μουρτζιάπης  Πρόεδρος
Γεώργιος Στεργιάννης Αντιπρόεδρος
Γιάννης Κούρμπας Γραμματέας
Ζαχαρίας Παπαντωνίου Ταμίας
Παντελής Μανέλας Έφορος
Ευαγγελία Θεοδώρου Β. Γραμματέας
Δημήτρης Κωνσταντίνου Μέλος 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ευρυτάνας Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αντιδήμαρχος Αγράφων Δημήτρης Βελαέτης η Αντιδήμαρχος Βύρωνα, Ρένα Παπαγεωργίου, ο Γραμματέας της Πανευρυτανικής Ηλίας Λιάσκος και πλήθος κόσμου. Σε όλους προσφέρθηκε κέρασμα με γνήσιο τσίπουρο Γρανίτσας και ευρυτανικά λαχταριστά εδέσματα. Να ευχηθούμε στο νέο Δ.Σ κάθε επιτυχία στο έργο του. Ο ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην Αδελφότητα, που είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς και δυναμικούς Συλλόγους της πατρώας γης μας.