Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αδερφούς Βρέκου οι οποίοι εκπροσώπησαν τον Νομό Ευρυτανίας.


     Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 24η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, AGROTICA 2012, στην οποία συμμετείχε με κεντρικό περίπτερο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με σκοπό την προβολή των δραστηριοτήτων και των αγροτικών της προϊόντων.
Η Έκθεση αυτή είναι η μεγαλύτερη του κλάδου της στην Ν.Α. Ευρώπη και αποτελεί τόπο συνάντησης όχι μόνο των εκθετών της Ελλάδας αλλά και τριάντα άλλων χωρών με χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό....

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση βραβεύτηκε από την κριτική επιτροπή με την απονομή του Ειδικού Βραβείου Διοργανωτή και Οργανωμένης Παρουσίας.
Στην έκθεση συμμετείχαν με τα προϊόντα τους οι Αφοί Κων/νου Βρέκου με έδρα της επιχείρησής τους την Ευρυτανία. Τα προϊόντα τους τοποθετημένα σε περίοπτη θέση κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να γευθούν τις ευρυτανικές νοστιμιές. Και μπορούμε να ισχυριστούμε χωρίς ίχνος υπερβολής ότι η σοβαρή δουλειά του Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταμάτη Καπελέρη και των συνεργατών του αλλά και η παρουσία της ευρυτανικής επιχείρησης συνέβαλε καταλυτικά στη βράβευση του περιπτέρου της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Βασίλης Καραμπάς χαρακτηριστικά δήλωσε «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αδερφούς Βρέκου οι οποίοι εκπροσώπησαν τον Νομό Ευρυτανίας. Με την παρουσία τους στην έκθεση η οποία υποστηρίζεται από ευρύ πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και μέσα από τα προϊόντα τα οποία οι ίδιοι παράγουν από εγχώρια κρέατα παραγωγής τους, πρόβαλαν την Ευρυτανία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τέτοιου είδους προσπάθειες χρήζουν στήριξης της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας αλλά και των υπαλλήλων των αρμόδιων υπηρεσιών για να συνεχιστεί η ανάπτυξη του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα παραγωγής της Περιφέρειάς μας».