Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Έχει πλέον αποδειχθεί ότι δεν είχε γίνει καμία σοβαρή διαπραγμάτευση στο πρώτο μνημόνιο σύμφωνα με τις ομολογίες Βουλευτών και Υπουργών του ΠΑΣΟΚ.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
 
Καρπενήσι    13/02/2012
  
 
                                                                                                     Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ
   
                           Τότε  που το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να πει ΟΧΙ έλεγε ΝΑΙ
                           Τοτε  που το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να διαπραγματευτεί  έσκυβε το κεφάλι με αποτέλεσμα να φθάσουμε εδώ που φθάσαμε.
    Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς δικαιώθηκε όταν είχε πει ότι είναι λάθος η συνταγή του πρώτου μνημονίου,να θυμούνται και αυτοί που το υπόγραψαν απλόχερα.
    Μετά την ψήφιση από την Βουλή των Ελλήνων της νέας δανειακής σύμβασης η Νομαρχιακή  Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ του Ν.Ευρυτανίας θέλει να θέσει υπ΄όψη σας τα εξής:
   Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς αποδέχθηκε το<<μη χείρον βέλτιστον>>, δηλαδή μια κατάσταση όχι πολύ θετική με το επιχείρημα ότι αποφεύγεται κάτι που θα μπορούσε να είναι εντελώς επιζήμιο (την   άτακτη  χρεωκοπία της Ελλάδας με όλες τις σοβαρές συνέπειες).
   Βέβαια κατ΄ομολογία άλλων πιθανόν να ισχύει αυτό που λέει ο λαός μας (ο λύκος στην αντάρα χαίρεται).
   Διαφορετικές απόψεις είναι σεβαστές αρκεί να συνοδεύονται με επιχειρήματα και προτάσεις υλοποιήσιμες με σκοπό την έξοδο από την οικονομική κρίση και την ευημερία του ελληνικού λαού.
    Ο Αντώνης Σαμαράς στην δύσκολη αυτή κατάσταση που βρέθηκε η Ελλάδα δεν τράπηκε σε φυγή (όπως έκανε ο ΛΑ.Ο.Σ) αντίθετα με την στάση του απέδειξε ότι είναι ένας σοβαρός ηγέτης και με σωστό χειρισμός απέτρεψε την χρεωκοπία της Ελλάδας.
    Η παρούσα κυβέρνηση έχει φέρει σε πέρας το (έργο)της και είναι αναγκαίο να διεξαχθούν το συντομότερο εκλογές είναι αίτημα του ελληνικού λαού. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη ελπίδα για την πατρίδα μας.