Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

περιοχές επέμβασης Καρπενήσι 2012.Δ/ΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πληροφορίες: Στυλιανός Βλάχος
Τηλ: 22373 50027
         Λόγω των μεγάλων παρεμβάσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικές οδούς της πόλης του Καρπενησίου μέσα στα επόμενα δύο έτη, παρακαλούνται όσοι  κάτοικοι ή ιδιοκτήτες ακινήτων των οδών που θα αναφερθούν παρακάτω θα χρειαστούν παροχές ύδρευσης και αποχέτευσης, να προβούν στην υποβολή αιτήσεων στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Καρπενησίου μέχρι τις 16 Μαρτίου, ούτως ώστε να γίνει προγραμματισμός των εργασιών.
         Σε περίπτωση μη υποβολής εμπρόθεσμης αιτήσεως, γνωρίζουμε στους ενδιαφερόμενους, ότι δεν θα επιτραπούν εκσκαφές για την πραγματοποίηση νέων συνδέσεων στις παρακάτω οδούς για διάστημα τουλάχιστον τριών ετών από την ημερομηνία περαίωσης των έργων.

Οι οδοί στις οποίες θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις είναι οι εξής:
1.       Οδός Ζηνοπούλου, από τον κόμβο θέσης «Ρίζωμα» έως και κεντρική  πλατεία.
2.       Οδός Εθνικής Αντιστάσεως, από κ. πλατεία έως οδό Αποδήμων Ευρυτάνων (πρώην νομαρχία).
3.       Οδός Αποδήμων Ευρυτάνων, από πρώην νομαρχία έως διασταύρωση με οδό Παύλου Μπακογιάννη (γέφυρα Νεραϊδας ).
4.       Οδός Αθ. Καρπενησιώτη, από πλατεία έως οδό Χαριλάου Τρικούπη (2ο δημοτικό).
5.       Οδός Σπύρου Τσιτσάρα, από Αποδήμων Ευρυτάνων, έως Ευγ. Αιτωλού
6.       Οδός Ευγ. Αιτωλού,  από Σπύρου Τσιτσάρα έως Αθ. Καρπενησιώτη.
7.       Οδός Νικ. Τσιαμπούλα, από κ. πλατεία έως το τέρμα της.
8.       Οδός Αθ. Διάκου, από οδό Καρπενησιώτου έως οδό Ερυθρού Σταυρού, στην αριστερή πλευρά του δρόμου (απέναντι από την παλαιά λαϊκή αγορά), συνολικού μήκους 25μ.
9.       Οδός Αθ. Διάκου, από οδό Ερυθρού Σταυρού έως οδό Μεσολογγίου, από τη δεξιά πλευρά του δρόμου συνολικού μήκους 33μ και από την αριστερή συνολικού μήκους 35μ.
10.   Οδός Αθ. Διάκου, από οδό Μεσολογγίου έως οδό Νικ. Στράτου, από τη δεξιά πλευρά του δρόμου θα κατασκευαστεί νέο πεζοδρόμιο συνολικού μήκους 13μ ενώ για μήκος 59μ. θα καθαιρεθεί το υπάρχον και θα κατασκευαστεί νέο. Στην αριστερή πλευρά του δρόμου, θα καθαιρεθεί το υπάρχον και θα κατασκευαστεί νέο συνολικού μήκους 72μ.
11.   Οδός Νικ. Στράτου, από οδό Ζορμπά έως οδό Αθ. Διάκου, θα καθαιρεθεί το υπάρχον πεζοδρόμιο και θα κατασκευαστεί νέο, από την δεξιά πλευρά του δρόμου για συνολικό μήκος 55μ και από την αριστερή πλευρά για συνολικό μήκος 55μ.
12.   Οδός Αθ. Καρπενησιώτου (μπροστά στο 4ο Δημ. Σχολείο) θα καθαιρεθεί το υπάρχον πεζοδρόμιο και θα κατασκευαστεί νέο, συνολικού μήκους 90μ.
13.   Οδός Καβάφη, από οδό Ευτέρπης έως οδό Μπελογιάννη θα κατασκευαστεί νέο πεζοδρόμιο συνολικού μήκους 100μ.
14.   Οδός Αισώπου, από την οδό Ελευθερίας έως την οδό Καβάφη,  από την δεξιά πλευρά του δρόμου, θα αποκατασταθεί η πλακόστρωση, συνολικού μήκους 6μ και στη συνέχεια θα κατασκευαστεί νέο πεζοδρόμιο, συνολικού μήκους 13μ.
15.   Οδός Ελευθερίας, από διασταύρωση με οδό Αισώπου έως οδό Ευτέρπης, θα κατασκευαστεί νέο πεζοδρόμιο συνολικού μήκους 22μ και στη συνέχεια θα καθαιρεθεί το υπάρχον πεζοδρόμιο και θα κατασκευαστεί νέο, συνολικού μήκους 90μ.
16.   Οδός Άρη Βελουχιώτη, από την Αθ. Καρπενησιώτη έως την Χαρ. Τρικούπη, από την αριστερή πλευρά του δρόμου, θα κατασκευαστεί νέο πεζοδρόμιο συνολικού μήκους 137μ  και στη συνέχεια θα καθαιρεθεί το υπάρχον και θα κατασκευαστεί νέο, συνολικού μήκους 112μ.
17.   Οδός Αθ. Καρπενησιώτη, από οδό Γρανίτσα έως οδό Άρη Βελουχιώτη, από την αριστερή πλευρά του δρόμου, θα καθαιρεθεί το υπάρχον πεζοδρόμιο και θα κατασκευαστεί νέο, συνολικού μήκους 130μ.
18.   Οδός Αθ. Καρπενησιώτη, από οδό Άρη Βελουχιώτη έως οδό Ζέρβα, από την αριστερή πλευρά του δρόμου, θα κατασκευαστεί νέο συνολικού μήκους 70μ.
19.   Οδός Χαρ. Τρικούπη, μπροστά στην οικία Χαλκιά, θα κατασκευαστεί νέο, συνολικού μήκους 30μ.
20.   Οδός Χαρ. Τρικούπη, από οδό Γεννηματά έως οικία Χαλκιά, από την πλευρά του ΚΤΕΛ, θα κατασκευαστεί νέο, συνολικού μήκους 368μ. Στην συμβολή των οδών Χαρ. Τρικούπη και Γεννηματά θα συμπληρωθεί η πλακόστρωση που υπολείπεται στο ήδη διαμορφωμένο πεζοδρόμιο συνολικού μήκους 42μ.
21.   Οδός Πάρου στον Άνω Ξηριά, από το μέσο περίπου της οδού Ρόδου έως την οδό Αμοργού) θα κατασκευαστεί νέο, συνολικού μήκους 53μ.
22.   Οδός Αμοργού στον Άνω Ξηριά, από την οδό Ρόδου έως την οδό Λεπενιώτη από την πλευρά του 2ου Γυμνάσιου και του 3ου Δημοτικού, θα κατασκευαστεί νέο συνολικού μήκους 75μ.
23.   Στον άξονα των οδών Χρυσής Κατσάμπα-Έλλης-Προυσιωτίσσης-Μπακογιάννη και στην συνέχεια τους την οδό Δημοκρατίας οι οποίες συνδέουν τις περιοχές Παλιάμπελων και Αγίου Γεωργίου θα γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης, με σημείο εκκίνησης την διασταύρωση με την οδό Αισώπου και πέρας την 1η Ανώνυμη οδό της περιοχής του Αγίου Γεωργίου  σε μήκος 1600,00μ περίπου.
24.   Οδός Αποδήμων Ευρυτάνων από γέφυρα Νεράιδας μέχρι την διασταύρωση της με την οδό Καραϊσκάκη.
25.    Στην περιοχή επέκτασης του σχεδίου πόλης του Αγίου Γεωργίου α) στην οδό που διέρχεται βόρεια των ΟΤ G345 και ΟΤ G344 σε μήκος 225,00μ. β) στην κεντρική ανηφορική οδό του Αγίου Γεωργίου μήκους 240,00μ και γ) στην οδό που διέρχεται βόρεια των ΟΤ G341 και ΟΤ G342 σε μήκος 200,00μ.
26.   Στην περιοχή επέκτασης του σχεδίου πόλης των Παλιάμπελων στην ανώνυμη οδό που άρχεται από τον 1ο Παιδικό Σταθμό (οδός Απόλλωνος) και θα καταλήγει στον κεντρικό δρόμο των Παλιάμπελων σε μήκος 220,00μ, ως συνέχεια της οδού Απόλλωνος. Επίσης θα γίνει παρέμβαση και στον δεύτερο κάθετο μετά το 4ο δημοτικό δεξιά.



Ο Αναπλ. Δ/ντης Υποδομών & Δικτύων
Τμήμα Ύδρευσης & Αποχέτευσης




Στυλιανός Βλάχος