Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

YΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΠΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ  ΕΥΡΥΤΑΝΕΣ ΕΥΡΥΡΑΝΙΣΕΣ
Άφωνοι, με μεικτά συναισθήματα οργής και απορίας, όλοι οι Έλληνες γινόμαστε μάρτυρες του ξεπεσμού, οικονομικού και ηθικού , της πατρίδας μας. Ενός ξεπεσμού που μας οδήγησαν οι πρακτικές των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, με αιχμή του δόρατος την προηγούμενη και παρούσα κυβέρνηση.

Η μελέτη δηλώσεων, γεγονότων, πρακτικών, από το περίφημο ."λεφτά υπάρχουν"... έως την βιαστική υπογραφή των δανειακών συμφωνιών, γνωστών ως μνημόνιο, του Μαΐου του 2010, δείχνουν ότι, η άνευ όποιας διαπραγμάτευσης αλλά και εξεύρεσης άλλης οδού, υπογραφή των συμφωνιών αυτών βάσει των όποιων η Ελλάδα παραιτείται από την ασυλία προστασίας της εθνικής της κυριαρχίας και των οποίων ορισμένοι όροι είναι όχι μόνο πρωτόγνωροι, αλλά υπερβαίνουν και κάθε όριο του διεθνούς δικαίου, δεν αποσκοπούσε στην εξυπηρέτηση εσωτερικών αναγκών, αλλά στην εξυπηρέτηση κερδοσκόπων και σκοτεινών κέντρων, για ένα χρέος το οποίο σφοδρά αμφισβητείται.

Τον Μάιο του 2010 με συνταγματικό πραξικόπημα, μέσα σε λίγες μέρες απωλέσθη η εθνική μας κυριαρχία, δεσμεύτηκε ο φυσικός μας πλούτος και η Ελλάδα τέθηκε υπό επιτροπεία, μοναδικό και αυτό φαινόμενο μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο.

Ακολουθεί το λεγόμενο "μεσοπρόθεσμο" και τα επείγοντα μέτρα εφαρμογής μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής. με λίγα λόγια η σκύλευση της ψυχορραγούσης Ελλάδας.

Από το.. "η ακίνητη περιουσία της χώρας δεν πωλείται" .. σε 4 μόλις μήνες φτάσαμε στον τεμαχισμό της Ελλάδας, την σύσταση του αρμοδίου ταμείου αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου και έγινε το πρόγραμμα των «αξιοποιήσεων», βλέπετε τα αφεντικά μας βιάζονται να βάλουν χέρι στην εθνική μας περιουσία, στις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας.

Και η συνέχεια δίνεται με την απόφαση της Ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής τον Ιούλιο 2011, η οποία όχι μόνο δεν δίδει λύσεις αλλά επιτείνει την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση των Ελλήνων.

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος.

Η λειτουργία του κράτους διέπεται πλέον , όχι από την συνταγματική νομιμότητα , αλλά από τις εντολές που δίδουν οι τροικανοί και τα φερέφωνα τους.

Αποφασίζουν, επιβάλλουν, απειλούν , χλευάζουν.

Τα μνημεία μας, φάροι πολιτισμού και τελειότητας χιλιάδων ετών, αποτελούν πλέον αντικείμενα χλεύης Ευρωπαϊκών περιοδικών, ο δε Έλληνας και η Ελληνίδα χαρακτηρίζονται με προσβλητικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

Η ιστορία μας , βγαλμένη και σμιλεμένη από τα κόκκαλα και το αίμα των ηρώων και ηρωίδων μας, παραποιείται, διακωμωδείται, ενώ σελίδες δόξης και θυσίας αφαιρούνται από την παιδεία μας .

Ο Στρατός και τα Σώματα Ασφαλείας δι έργων και δια λόγων καθημερινά απαξιώνονται.

Τα εθνικά μας θέματα, άλλα λιμνάζουν και σε άλλα παρατηρείται ανεξήγητη υποχωρητικότητα.

Η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Ορδές κακοποιών, εισβάλλουν πλέον στα σπίτια μας, βιάζουν, χτυπούν , σκοτώνουν χωρίς έλεος.

Οι υγειονομικές παροχές υποβαθμίζονται καθημερινά, θέτοντας πολλές φορές σε κίνδυνο τις ζωές συνανθρώπων μας που έκαναν το σφάλμα να .αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ο Έλληνας και η Ελληνίδα καθημερινά διαπιστώνει ότι μαζί με την Εθνική του κυριαρχία χάνει και κατοχυρωμένα συνταγματικά δικαιώματα. Δικαιώματα που χαρακτηρίζουν την Δημοκρατία και μια ευνομούμενη πολιτεία.

Αλλά για ποια Δημοκρατία μιλάμε στην Ελλάδα;

Παραλάβαμε, διαχρονικά από τους προγόνους μας , κράτος θεμελιωμένο με αίμα. Κάθε σπιθαμή του κυριολεκτικά κερδήθηκε στα πεδία των μαχών με την ανδρεία και την λόγχη του Έλληνα , την πολύτιμη αρωγή της Ελληνίδας, υπό την σκέπη της Παναγίας, της επουράνιας Μητέρας όλων των Ελλήνων.

Σκεφτήκαμε αλήθεια, εμείς  τι θα αφήσουμε, τι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας; Μήπως ένα προτεκτοράτο;

ΤΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ελπίδα που ξεπήδησε από την πρωτοβουλία απόστρατων Ε.Δ. και Σ.Α.  για την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος . Πρωτοβουλία που αγκαλιάσθηκε με θέρμη, πέρα πάσης προσδοκίας , από την Ελληνική κοινωνία.

Η 21Νοεμβρίου 2011 με την εξαγγελία ίδρυσης του νέου κόμματος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και των θέσεων του, θα αποτελέσει την απαρχή μιας άλλης πρότασης, μιας πρότασης που αρμόζει στον περήφανο Ελληνικό λαό.



Διαμάντης Θεόδωρος

Γεν. Γραμματέας Σ.Ε.Ε.