Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου_Αίτημα_Σύγκλησης_Επιτροπής_Περιφερειών

Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2011
                                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την σύγκληση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής και συγκεκριμένα της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών ζήτησε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011 ο Βουλευτής Ευρυτανίας Ηλίας Καρανίκας.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1.       Ανάδειξη Λίμνης Κρεμαστών και παραλίμνιας περιοχής
2.       Οδικό δίκτυο Ευρυτανίας και σύνδεσή του με άλλους Νομούς
Η ενημέρωση στη Βουλή θα είναι διαπεριφερειακού χαρακτήρα και θα κληθούν να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση εκπρόσωποι των Περιφερειών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Στερεάς Ελλάδος, Δυτικής Ελλάδος και Θεσσαλίας.

Νέο διοικητικό συμβούλιο για το Σύνδεσμο Γυναικών Ευρυτανίας

 

Την  Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 στο Παγκράτι πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. στο Σύνδεσμο Γυναικών Ευρυτανίας όπως ορίζει το καταστατικό.
Πολλές ήταν οι γυναίκες που προσήλθαν να ψηφίσουν, παλιά και νέα μέλη του Συνδέσμου με σκοπό την ενίσχυση  του έργου του .
Μετά τις αρχαιρεσίες είχαμε την επανεκλογή για άλλη μια φορά της δραστήριας και ακούραστης Προέδρου Ελένης Ζαγανιάρη, μετά την καθολική ψήφιση της απο το σύνολο των γυναικών ,πράξη που αποτελεί δικαίωση των αγώνων της, τόσα χρόνια στα ηνία του Συνδέσμου.
Το Νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Γυναικών Ευρυτανίας είναι:
Πρόεδρος Ελένη Ζαγανιάρη
Αντιπρόεδρος Ρένα Παπαγεωργίου - Μαρτζούκου
Γενική Γραμματέας Βιργινία Μπλέντζα
Ειδική Γραμματέας ΄Αννα Μαργαρίτη
Ταμίας Γεωργία Λωρίδα
Μέλη Ολυμπία Παλιούρα και Εριφύλλη Τσιάντη
Αναπληρωματικά Μέλη
Μάγδα Κονδύλη, Ειρήνη Ευθυμίου και Αγγελική Κυριαζή
Για την Εξελεγτική Επιτροπή
Μαρία Καρλιάμπα
Ηλέκτρα Κυρίτση
Βασιλική Μαρκάκη
Το Prasia.com επικοινώνησε με την κα Ζαγανιάρη η οποία θέλησε ,τόσο η ίδια,όσο και το νέο ΔΣ ,να  ευχαριστήσει όλους και όλες  για τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες,συνεχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την εποικοδομητική συνεργασία όλων των γυναικών για το καλό του Συνδέσμου .
Εμείς απο την μεριά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νεο Δ.Σ με πολύ όρεξη για δουλειά.http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/