Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ν.Ο.Δ.Ε.ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

H ΝΟ.ΔΕ ΒΌΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜ.Τ.Ο ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ ΚΑΙ  ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ (ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ) ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΉ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Κ. ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟ.ΔΕ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΣΚΟΣ. ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ(ΑΘ.ΜΠΟΣΔΑ Κ. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 87) ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 27 Οκτωβρίου 2011
                                  
Το απόγευμα της Δευτέρας (31-10-2011) συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ευρυτανίας κ. Ηλία Δ. Καρανίκα προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη με θέμα τη μείωση του χρόνου παραμονής των μετακινούμενων κτηνοτρόφων, μείωση απαραίτητη για τη χορήγηση των σχετικών επιδοτήσεων.
Το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπίζουν κάθε χρόνο οι μετακινούμενοι κτηνοτρόφοι στην περιοχή της Ευρυτανίας, οι οποίοι αναγκάζονται να αναχωρούν πριν την παρέλευση του απαραίτητου πενταμήνου (5μήνου) εξαιτίας της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών.