Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Για την στέγαση των υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας Ευρυτανίας παραχωρούνται για δέκα έτη χίλια πεντακόσια σαράντα ένα τ.μ (1541,33) σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού.

                        Αθήνα, 3 Οκτωβρίου 2011      

      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η σημαντική αυτή απόφαση ήταν επιστέγασμα της συνεργασίας  του Βουλευτή Ευρυτανίας κ. Ηλία Καρανίκα με την πρώην υπουργό Εργασίας κ.Λούκα Κατσέλη, τον σημερινό υπουργό κ.Γιώργο Κουτρουμάνη και του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Ηλία Κικίλια.

Το ακριβές περιεχόμενο της απόφασης έχει ως εξής:

                        «ΑΠΟΦΑΣΗ 3196/44/27.09.2011»

«Το Δ.Σ. του ΟΑΕΔ εγκρίνει την παραχώρηση χώρων 1541,33 τ.μ. του κτιριακού συγκροτήματος του ΚΕΤΕΚ Καρπενησίου με σύμβαση χρησιδανείου άνευ ανταλλάγματος η οποία θα ισχύει (10) έτη, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, προκειμένου να στεγαστούν Υπηρεσίες της με την  υποχρέωση να γίνουν και οι απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης από την Περιφέρεια και με τη συμμετοχή της Περιφέρειας στα έξοδα σε ποσοστά (ΔΕΗ-Ύδευση-Θέρμανση-Δημοτικά Τέλη), όπως αναφέρεται στην έκθεση της εισήγησης, καθώς και της παραχώρησςη του θερμοκηπίου που  υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου για την εκπαίδευση στην κηπουρική των μαθητών του Ειδικού Σχολείου που ήδη λειτουργεί στο κτίριο».