Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

ΛΑΜΙΑ:Στους δρόμους οι Αστυνομικοί της Στερεάς τη Δευτέρα


Κάλεσμα στους ένστολους


Περιφερειακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι αστυνομικοί της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 10.00΄το πρωί στο αστυνομικό μέγαρο της Λαμίας.

Διαβάστε παρακάτω τις ανακοινώσεις των συνδικαλιστικών φορέων των Αστυνομικών:

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας

Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας, από κοινού με τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιούν ένστολη Περιφερειακή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την 20-6-2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, Λ. Αθηνών 188, με την συμμετοχή όλων των ενστόλων συναδέλφων και ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλη την ελληνική τοπική κοινωνία, με τα κάτωθι αιτήματα:
  • ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής
  • ΟΧΙ στην μείωση λειτουργικών δαπανών και υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τις αστυνομικές υπηρεσίες.
  • ΟΧΙ στην καταδίκη τους σε υπολειτουργία
  • ΟΧΙ στην λεηλασία των εισοδημάτων των μισθωτών-ενστόλων
  • ΟΧΙ στην μείωση της πενιχρής αποζημίωσης για εργασία πέραν του πενθημέρου και νυχτερινά
  • ΟΧΙ στην υποβάθμιση των Υπηρεσιών ασφαλείας
  • ΟΧΙ στην περικοπή των συντάξεων και του εφάπαξ
  • Κάλυψη των τεραστίων κενών οργανικών θέσεων
      Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Το  προσκλητήριο του αγώνα σήμανε πλέον  για όλους. Εμείς που είμαστε ταγμένοι από το σύνταγμα της χώρας να φυλάττουμε Θερμοπύλες και να αγωνιζόμαστε για την ασφάλεια των πολιτών της πατρίδος μας ήρθε η ώρα να δώσουμε τον ύστατο αγώνα επιβίωσής μας σε εργασιακό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο ενωμένοι μαζί με ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. 

Η ανακοίνωση της Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας
:


Η ΄Ενωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας σε συνεργασία με τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας διοργανώνουν ένστολη Περιφερειακή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την 20/6/2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 στο μέγαρο της Αστυνομικής  Διεύθυνσης Φθιώτιδας Λ . Αθηνών 188 με την συμμετοχή όλων των ένστολων συναδέλφων Αστυνομικών.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο  Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής
ΟΧΙ στην εκ νέου περικοπή των μισθών
ΟΧΙ στην μείωση των πενθημέρων και των νυχτερινών
STOP στις περικοπές

Αυξημένα κονδύλια για την ασφάλεια.
Αξιοπρεπείς συντάξεις.
Προσλήψεις νέων συναδέλφων.
Μεταρρύθμιση στην ΕΛ.ΑΣ.
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι.Η παρουσία όλων μας στην ανωτέρω  ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη για μια επιτυχή και δυναμική παρουσία κατά την οποία θα κριθούν πολλά για το μισθολογικό και εργασιακό παρόν και μέλλον μας καθώς και για την διασφάλιση των κεκτημένων μας.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ  Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
 
 

1o ψήφισμα λαικής Συνέλευσης πλατείας Καρπενησίου


ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!
Από τις 25 Μαϊου, χιλιάδες πολίτες έχουμε κατακλύσει τις πλατείες όλης της χώρας διεκδικώντας να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.
Έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά μάς ενώνουν η αγανάκτηση για όσα συμβαίνουν καθώς και ο πόθος μας για δικαιοσύνη, ισότητα και αξιοπρέπεια. Είμαστε διαφορετικοί, αλλά είμαστε και θα μείνουμε όλοι μαζί ενωμένοι.
Απλώνουμε χέρι αλληλεγγύης στους λαούς της Ευρώπης που γεμίζουν τις πλατείες και τους δρόμους και συντονίζουμε το βηματισμό μας πανευρωπαϊκά.
Πρέπει να ακουστεί παντού δυνατά η φωνή μας:
-γιατί δεν μπορεί να θυσιάζονται ολόκληροι λαοί για να μη ζημιωθούν οι δανειστές- το χρέος δεν είναι δικό μας και δεν θα το πληρώσουμε,
-γιατί αυτό το πολιτικό σύστημα που κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους, δεν μπορεί πια να αποφασίζει για μας χωρίς εμάς και πρέπει να ανατραπεί,
-γιατί θέλουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια από την εργασία μας, χωρίς τη διαρκή τρομοκρατία της ανεργίας.

-γιατί πρέπει να τιμωρηθούν όσοι λεηλάτησαν το δημόσιο πλούτο.
-γιατί η δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία είναι αναφαίρετα δικαιώματα όλων,
-γιατί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δεν πρέπει να περάσει.
Η οργανωμένη παραπληροφόρηση δεν μας φοβίζει. Θα μείνουμε στις πλατείες μέχρι να φύγουν και να μην επιστρέψουν με άλλο προσωπείο όλοι όσοι δημιούργησαν το σημερινό αδιέξοδο: ΔΝΤ, Μνημόνια, τρόικα, κυβερνήσεις, τράπεζες και όσοι μάς εκμεταλλεύονται.
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!
ΙΣΟΤΗΤΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!
Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δοθηκε ποτέ!
To group των αγανακτισμένων στο facebook θα το βρείτεhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100002413044936&sk=wall#!/profile.php?id=100002413044936http://prassia-eyrytanias.blogspot.com