Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Έκλεισε παιδικός στο Καρπενήσι, λόγω μικροβίου

Έντονη ανησυχία προκάλεσε στην τοπκή κοινωνία του Καρπενησίου η μαζική προσβολή μικροβίου που προκαλεί στοματίτιδα, σε παιδιά του παιδικού σταθμού του Δήμου...
Το 1/3 των παιδιών νόσησαν και αποφασίστηκε να μπει λουκέτο από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και αύριο Τετάρτη.
Αμέσως μετά το κλείσιμο του σταθμού, έγινε ο καθαρισμός και η απολύμανση από τους ειδικούς, ενώ στα παιδάκια που νόσησαν, η στοματίτιδα υποχώρησε, μετά την θεραπευτική αγωγή που σύστησαν οι γιατροί του νοσοκομείου Καρπενησίου.
http://www.lamiastar.gr

Ανέκδοτο : Η…. Αγανάκτηση…..!!!!


Για αρκετά χρόνια προσπαθούσα να βρω γιατί αισθάνομαι κουρασμένος και κατηγορούσα την έλλειψη ύπνου. Τώρα όμως ξέρω τον πραγματικό λόγο… Είμαι κουρασμένος γιατί δουλεύω υπερβολικά!

Ο πληθυσμός αυτής της χώρας είναι 11.000.000 . Τα 5.100.000 είναι συνταξιούχοι και βρέφη… Μας μένουν λοιπόν 5.900.000 για να κάνουν τη δουλειά..

Από αυτούς τα 3.000.000 είναι σε σχολεία (Δημοτικό μέχρι Μεταπτυχιακά) άρα μένουν 2.900.000 για να κάνουν τη δουλειά.
Από αυτούς, 800.000 είναι στο στρατό (αξιωματικοί και φαντάροι) και μας μένουν 2.100.000 να κάνουν τη δουλειά.
Βγάλε έξω και 1.500.000 δημοσίους υπαλλήλους (που τα ξύνουν) άρα μένουν 600.000 να κάνουν τη δουλειά.
Αν σκεφτείς ότι κάθε χρονική στιγμή, στα νοσοκομεία υπάρχουν 188.000, μας μένουν 412.000 για να κάνουν τη δουλειά.
Επίσης υπάρχουν 358.998 στις φυλακές. Μας μένουν 53.002 για να κάνουν τη δουλειά.
Αν σκεφτείς ότι οι άνεργοι είναι 53.000 πολύ εύκολα καταλαβαίνεις ότι μένουν μόνο 2 για να κάνουν τη δουλειά.
Εσύ κι εγώ.
ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


Read more: http://vulpinews.blogspot.com/

Aπεργιακό "τσουνάμι" αύριο σε ολόκληρη την χώρα

"Νεκρώνουν" τα πάντα σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα
«Κατεβάζουν ρολά» αύριο τόσο ο δημόσιος όσο και ο ιδιωτικός τομέας, λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη, ημέρα συζήτησης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στη Βουλή.
Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση των δύο συνδικάτων θα γίνει στις 11.00 στο Πεδίον του Αρεως, ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην Ομόνοια προγραμματίζει το ΠΑΜΕ. Κινητοποιήσεις σχεδιάζει και το κίνημα των «Αγανακτισμένων», που δίνει ραντεβού για τις 7 το πρωί της ίδιας μέρας στο Σύνταγμα.
Στη γενική απεργία θα συμμετάσχει και η Πανελληνία Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ), η οποία θα πραγματοποιήσει προσυγκέντρωση στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη.
Με 24ωρη απεργία συμμετέχει στις κινητοποιήσεις και η ΟΤΟΕ ενώ θα απεργήσουν επίσης δάσκαλοι και καθηγητές.
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν εν τω μεταξύ τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και οι Υπηρεσίες Υγείας Πρόνοιας, ύστερα από τη συμμετοχή της ΠΟΕΔΗΝ στην 24ωρη πανελλαδική απεργία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.
Τη συμμετοχή τους στην απεργία ανακοίνωσαν επίσης οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά, καλώντας τα μέλη τους να δώσουν το παρών στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα. Ταυτόχρονα προαναγγέλλουν νέα απεργιακή κινητοποίηση και παρουσία στο Σύνταγμα την ημέρα της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου.

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία έχει καλέσει τα μέλη του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ενώ η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία προκήρυξε πανοδοντιατρική απεργία και συμμετέχει στην απεργία της Τετάρτης.
Στην απεργία συμμετέχει και ο εμπορικός κόσμος της χώρας έπειτα από σχετική απόφαση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Ετσι όλα τα εμπορικά καταστήματα θα μείνουν αύριο κλειστά από τις 12:00 έως τις 15:00.http://prassia-eyrytanias.blogspot.com