Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Το χτένισμα της Victoria Beckham

http://www.real.gr/Όταν ακόμη και η Victoria Beckham, υιοθετεί ένα πιο χαλαρό στιλ στα μαλλιά της, αυτό σημαίνει ότι κάτι αλλάζει. Τα ίσια μακριά μαλλιά με κίνηση είναι ανάμεσα στα πιο hot trend της σεζόν ειδικά για το καλοκαίρι.

Χωρίστρα στη μέση και μαλλιά που δεν έχουν διαφορετικά μήκη και φιλαρίσματα. Αυτό είναι το κούρεμα πολλών μοντέλων μιας και έτσι μπορούν να κάνουν σχεδόν όλα τα χτενίσματα που απαιτούν μήκος. Αυτό, όμως, είναι και το κούρεμα που έχει τη μεγαλύτερη απήχηση στο γυναικείο πληθυσμό τουλάχιστον για φέτος. Φυσικά, μπορούν να είναι λίγο πιο ανέμελα, να πετάνε κάποιες τούφες που αλλάζουν την ολόισια εικόνα τους ή σε κάποιες περιπτώσεις να έχουν ακόμη και κυματισμούς. Άλλωστε, είναι καλοκαίρι πια και οδεύουμε προς τα ανέμελα καλοκαιρινά look.

Δοκιμάστε το!

ΠΗΓΗ: Daily

Απάντηση Μαγκριώτη για τον Παραμεγδόβιο

"Φώς στο τούνελ" τουλάχιστον ως προς τις υποσχέσεις
Άμμεση ήταν η απάντηση του κ.Μαγκριώτη στην ερώτηση του Βουλευτή Καρδίτσας κ. Ταλιαδούρου για τον παραμεγδόβιο και φαίνεται πως τουλάχιστον με τα λεγόμενα του το νερό έχει μπεί στο ¨αυλάκι" και δίνεται λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα.
Μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός τονίζει:
● Θα επιδιωχθεί η ένταξη κατασκευής του τμήματος Νεράϊδα – Μαυρομμάτα της Επαρχιακής Οδού Καρδίτσας – Αγρινίου δηλ. του Παραμεγδόβιου, σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα μετά την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών.
● Έως 30-6-2011 θα παραδοθεί η μελέτη της γέφυρας Μέγδοβα και θα επιδιωχθεί η ένταξη κατασκευής της γέφυρας σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γ. Μαγκριώτης, απαντώντας (2.6.11) στην Ερώτηση (23.5.11) του Βουλευτή και τ. Υφυπουργού Παιδείας, κ. Σπύρου Ταλιαδούρου, σχετικά με την χρηματοδότηση και υλοποίηση του τελευταίου εναπομείναντος τμήματος Νεράϊδα – Μαυρομμάτα, της Επαρχιακής Οδού Καρδίτσας – Αγρινίου (γνωστής ως Παραμεγδόβιας), που αποτελεί πάγιο, δίκαιο και χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, απαντά μέσω του εγγράφου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, ότι θα επιδιωχθεί η ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα με την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών που διενεργούνται και επιβλέπονται από την Διεύθυνση Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο τρέχουσας σύμβασης.
Ειδικότερα, η απάντηση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Γ. Μαγκριώτη, είναι η εξής:
● «Η υπηρεσία μας επιβλέπει την εκπόνηση μελέτης του τμήματος από οικισμό Νεράϊδας μέχρι γέφυρα Μέγδοβα, της Επαρχιακής Οδού Καρδίτσας – Καρπενησίου – Αγρινίου. Η εν λόγω σύμβαση έχει ως αντικείμενο την μελέτη οδοποιίας για την βελτίωση του υπάρχοντος χωματόδρομου, καθώς και την μελέτη της γεφύρωσης του ποταμού Μέγδοβα, ώστε να επιτευχθεί η οδική σύνδεση των δύο περιοχών.

Εγκρίθηκε η αναγνωριστική μελέτη οδοποιίας και η προμελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Δόθηκε εντολή για εκπόνηση προμελέτης οδοποιίας, οριστικής γεωλογικής μελέτης καθώς και προκαταρκτικής μελέτης τεχνικού και προγράμματος γεωτεχνικών ερευνών για τη γέφυρα Μέγδοβα, οι οποίες πρόκειται να παραδοθούν έως 30-6-2011.
Στο πλαίσιο της τρέχουσας σύμβασης θα υλοποιηθούν η Μ.Π.Ε., η οριστική μελέτη οδοποιίας επί μήκους 1 χιλιομέτρου, που αφορά στις προσβάσεις της γέφυρας του Μέγδοβα, η οριστική μελέτη της υπόψη γέφυρας και η γεωτεχνική μελέτη που αφορά στη γέφυρα, ώστε να καταστεί εφικτή τουλάχιστον η κατασκευή της γέφυρας και των προσβάσεών της.
Με την ολοκλήρωση των ως άνω μελετών, θα επιδιωχθεί η ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα».http://prassia-eyrytanias.blogspot.com

ΝΟΔΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ:H πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί την χώρα στο χείλος του γκρεμού

 "Δεν δικαιούται να δώσει συναίνεση η ΝΔ και δεν μπορεί να δώσει όταν το ..φάρμακο..είναι χειρότερο απ την ..ασθένεια"..
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΟΔΕ Ευρυτανίας σχολιάζοντας τα τελευταία δρώμενα στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της χώρας:
"Ο Γιώργος Παπανδρέου πριν ενάμιση χρόνο εξελέγη πρωθυπουργός για να κυβερνήσει τη χώρα μας αφού εξασφάλισε την απαιτούμενη πλειοψηφία που επιβάλλεται για την πολιτική του , έκανε την επιλογή του στη προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης και την υπογραφή ενός καταδικαστικού Μνημονίου για τη χώρα και τους πολίτες της.
Όλοι θυμόμαστε την γνωστή περιπλανητική διαβεβαίωση <<υπάρχουν χρήματα>>.
Προκειμένου να εφαρμόσει την αποτυχημένη πολιτική του δεν ρώτησε ούτε κόμματα ούτε λαό και οδήγησε την οικονομία στην ύφεση και την κοινωνία στη φτώχεια. Τώρα βλέπει τα αδιέξοδα της πολιτικής του και έχει φέρει τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.
Είναι σαφές ότι μετά την εφαρμογή των ασφυκτικών μέτρων του Μνημονίου ο κόσμος είναι καθολικά δυσαρεστημένος γιατί υφίσταται δυσβάσταχτες θυσίες, χωρίς κανένα απολύτως ορατό αποτέλεσμα και ελπίδα. Η κοινωνία αντιδρά μαζικά στην ασκούμενη πολιτική και δηλώνει την δυσαρέσκεια του στην λάθος κατεύθυνση που κινείται η χώρα.
Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς μελέτησαν και δήλωσαν αντίθετοι στη πολιτική που σκοτώνει την οικονομία και διαλύει την Ελλάδα. Δεν οδηγεί πουθενά , είδαμε ότι μεγαλώνει το πρόβλημα δεν το λύνει διαπιστώσαμε ότι το <<φάρμακο >> είναι χειρότερο από την <<ασθένεια>>.... και το απορρίψαμε!!
Όταν η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε τις δικές της προτάσεις , μας αντιμετώπισαν με σκληρή και αδυσώπητη προπαγάνδα διαστρέβλωσης των θέσεων μας. Φέτος ζητούν να συναινέσουμε ενώ πέρυσι μας αποδοκίμαζαν με κάθε τρόπο και αυτό γιατί κατάλαβαν ότι είχαμε δίκιο, ότι η πολιτική που εφαρμόζουν δεν βγαίνει. Σήμερα δεν απαξιώνουν τις προτάσεις μας ...ζητούν να τις ενσωματώσουν και όλα αυτά γιατί η πολιτική της δεν δουλεύει ......αλλά η Νέα Δημοκρατία δεν δίνει συναίνεση στο λάθος !
Δεν δικαιούται να δώσει και δεν μπορει να δώσει"..........
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Υψηλή η αποδοτικότητα της ΔΟΥ Καρπενησίου

 

Το ..παλεύει η ΔΟΥ στο Καρπενήσι.Χαμηλές ..."πτήσεις" για Αγρίνιο και Λαμία.
Λίστα με την απόδοση ανά εφορία, σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση του ελέγχου στις υποθέσεις που έχουν προκύψει από τις διασταυρώσεις της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, δόθηκε στη δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομικών.
Στη λίστα καταγράφεται ο αριθμός των υποθέσεων που έχουν ελεγχθεί ανά ΔΟΥ και το ποσοστό τους επί του συνόλου για το διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2011 ως 30 Μαΐου 2011 καθώς και το σύνολο του φόρου των προστίμων που αναλογούν σε αυτές τις υποθέσεις.
Η ΔΟΥ Καρπενησίου είναι μέσα στις 12 πρώτες εφορίες της χώρας με 205 κλεισμένς υποθέσεις ,ποσοστό 68,29% επι συνόλου υποθέσεων και 66 εκκρεμείς .
Μεταξύ των ΔΟΥ με τη υψηλότερη απόδοση σε ότι αφορά τον έλεγχο των υποθέσεων τους, βρίσκονται η Α' ΔΟΥ Αθηνών η οποία στο διάστημα αυτό έχει ολοκληρώσει τον έλεγχο του 64,95% των υποθέσεων της, η ΔΟΥ Βόνιτσας με 70,33%, η ΔΟΥ Δελβινακίου με ποσοστό 72,97%, ο ΔΟΥ Διδυμοτείχου με 73,72%, η ΔΟΥ Ελασσόνας με 77,06% η ΔΟΥ Ιθάκης με 78,95%, η ΔΟΥ Κυθήρων με 74,66%, η ΔΟΥ Λιδωρικίου με 73,26%, η ΔΟΥ Μετσόβου με 64,44%,η ΔΟΥ Ναυπλίου με 65,20% η ΔΟΥ Σαπών με 65,13%, η ΔΟΥ Σιάτιστας με 82,11%, και η ΔΟΥ Σύρου με 72,86%.

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ68,29%1401.148160.68265
ΑΓΡΙΝΙΟΥ         20,86% 487791  385.0181.848
ΛΑΜΙΑΣ            32,40%6122.7051.655.5031.277http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/