Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Εθνική συνεννόηση ή εκλογές


Ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Γιάννης Οικονόμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι ώρες είναι κρίσιμες. Η εθνική συνεννόηση είναι όρος για την αποτροπή της χρεοκοπίας και της καταστροφής του τόπου.
Η Δημοκρατική Συμμαχία από την πρώτη στιγμή έχει μιλήσει συγκεκριμένα για την ανάγκη αυτή, προτείνοντας οι αναγκαίες πολιτικές για την αντιμετώπιση της κρίσης να συμφωνηθούν και να ψηφιστούν από διευρυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.
Είναι ενθαρρυντικό ότι πλέον βρίσκονται πολιτικοί και από τα δύο μεγάλα κόμματα, που αντιλαμβάνονται ότι η χώρα δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο.
Εάν οι αρχηγοί τους επιμένουν στις μοναχικές διαδρομές, η χώρα σαν ακυβέρνητο καράβι θα οδηγηθεί στα βράχια.
Οι επιλογές που υπάρχουν είναι δύο: Εθνική συνεννόηση ή εκλογές που θα την επιβάλουν».

Ούτε συζήτηση για επιστροφή στη δραχμή

Ούτε συζήτηση για επιστροφή στη δραχμή σύμφωνα με τον βουλευτή Ηλία Καρανίκα που δηλώνει στο STAR, ότι αναγνωρίζει την αγωνιώδη προσπάθεια κάποιων ξένων κέντρων να επιτύχουν την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ, που αναπόφευκτα θα σηματοδοτήσει και την χρεοκοπία της.
Ο κ. Καρανίκας συμπληρώνει, ότι δεν είναι τυχαία η αναφορά του Γερμανικού περιοδικού SPIEGEL, αφού κάποιοι ποντάρουν στην αδυναμία της χώρας μας και προσπαθούν να πανικοβάλλουν τους πολίτες ώστε να αποσύρουν τα χρήματά τους και να τιναχθείς τον αέρα το τραπεζικό σύστημαhttp://www.lamiastar.gr

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ...

Έεεεξω απ' τα δόντια Πατριώτη..
$$ Kαλημέρα Πατριώτη…Να πούμε Χρόνια πολλά και μέσα από αυτή την στήλη μας…Πιστεύω το αισιόδοξο μήνυμα αυτών των γιορτών ήταν και είναι ότι ..μετά από μια «Σταύρωση» πάντα ακολουθει μια «Ανάσταση»…
Ας είμαστε καλά από υγεία και όλα θα φτιάξουν…
$$ Και μιας και μιλάμε για τις γιορτές που πέρασαν ,πολύ μικρή ήταν η προσέλευση των συμπατριωτών μας στα χωριά τις μέρες του Πάσχα.
Κάθε πέρυσι και καλύτερα…
Λίγο η οικονομική κρίση,λίγο η τερατώδη αύξηση της βενζίνης,λίγο ότι πλέον κατεβαίνουν οι γονείς στα παιδιά και στην πόλη,έκαναν την Πρασιά και πολλά χωριά της Δυτικής Ευρυτανίας να μην αποκτήσουν έστω και για λίγες μέρες την γιορτινή ατμόσφαιρα που τους αρμόζει…
$$ Από την άλλη,το σωστό να λέγεται,άξια συγχαρητηρίων είναι για την πρωτόγνωρη κατάσταση των δρόμων της Πρασιάς και όλων των χωριών του παλιού δήμου Ασπροποτάμου ,η νέα δημοτική αρχή των Αγράφων και ο υπέυθυνος Πολιτικής προστασίας του δήμου κ.Μιχόπουλος,όπου λίγες μέρες πριν το Πάσχα μερίμνησε να γίνει καθαρισμός των δρόμων,και των χαντακιών.
Και μάλιστα χωρίς να ενοχληθούν από κανέναν όπως γίνονταν τα προηγούμενα «πέτρινα χρόνια»…Κάτι φαίνεται ότι αλλάζει τουλάχιστον για τα αυτονόητα…
$$ Τα ξαναλέμε Πατριώτηhttp://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Κώστας Μπακογιάννης για την Απογραφή: «Ελάτε να μετρηθούμε»

Καρπενήσι, 8 Μαΐου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ελάτε να μετρηθούμε» είναι το σύνθημα του Δημάρχου Καρπενησίου προς όλους τους Ευρυτάνες, εν όψει της γενικής απογραφής πληθυσμού που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 10-24 Μαΐου 2011.
Ο Κώστας Μπακογιάννης,, με δηλώσεις του, καλεί τους συμπατριώτες του να απογραφούν στα χωριά τους, καθώς το μέλλον του τόπου μας, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το «πόσοι είμαστε».
Όλοι μαζί πρέπει να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του Δήμου μας, μιας και το αποτέλεσμα της απογραφής καθορίζει, κατά πολύ, τις χρηματοδοτήσεις που θα λάβουμε.
Απογραφόμαστε λοιπόν στην Ευρυτανία, στον τόπο που αγαπάμε