Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ:O Περγαντάς αδρανεί στα μεγάλα προβλήματα της Ευρυτανίας.Η δεν μπορεί ή αυθαιρετεί

 

Aιχμές και ευθεία επίθεση του πρώην Νομάρχη
Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην Νομάρχης Ευρυτανίας και νυν Περιφερειακός σύμβουλος κ.Κώστας Κοντογεώργος  κατά του Περιφερειάρχη κ.Κ.Περγαντά στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο όσων αφορά την αδράνεια που συντελείτε στα έργα στο νομό.
Μεταξύ άλλων τόνισε:
"Εμείς δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάκτυλό μας για να δικαιολογήσουμε την οποιαδήποτε πολιτική κατάσταση και αυτό λέμε και σήμερα. Η περιφέρεια με τη σημερινή εκπροσώπηση αδράνησε για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Ευρυτανία. "
Ρίχνοντας ευθύνες στον Περιφερειάρχη για την αργοπορία στην λύση των προβλημάτων της Ευρυτανίας τόνισε:
"Και για το ΠΙΝΔΟΣ και την 766. 'Η αδράνησε ή εκτελεί εντολές, ας αποφασίσει τι κάνει. Δεν θα δεχθούμε να χωρίσει τους πολίτες σε πολλές κατηγορίες. Εμείς εκτιμούμε ότι η ηγεσία της περιφέρειας ή δεν μπορεί ή αυθαιρετεί ή τέλος πάντων δεν ακούγεται από κανέναν. Αυτό να βγεί και να το πει στους πολίτες. Δεν δέχομαι την οποιαδήποτε κατηγορία. Αν η περιφέρεια δεν θέλει να διεκδικήσει για λογαριασμό της Ευρυτανίας, να μας το πει να του διεκδικήσουμε μόνοι μας".
Δικαιολόγώντας την οργή του και τους υψηλούς τόνους  ο Κώστας Κοντογιώργος είπε:
"Aνέβασα τους τόνους και δεν το μετανιώνω, απέναντι στον περιφερειάρχη, γιατί νόμισε πως απευθύνεται σε κάποιο σχολιαρούδι, λες και δεν ξέρουμε εμείς από προγράμματα και προγραμματισμό θέλοντας να αποφύγει να δώσει απαντήσεις".http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Τετάρτη 11 Μαΐου, Μικρό Πανεπιστήμιο Δήμου Καρπενησίου Διατροφή, Άσκηση και Υγεία


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣτα πλαίσια του θεσμού «Μικρό Πανεπιστήμιο», ο Δήμος Καρπενησίου, το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου, σε συνεργασία με το παράρτημα Καρπενησίου του ΤΕΙ Λαμίας (Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος), το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου, τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καρπενησίου και το Σύλλογο Νέων για την Ευρυτανία, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: Διατροφή, Άσκηση και Υγεία με κεντρικό ομιλητή το Θανάση Τζιαμούρτα, επίκουρο καθηγητή στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διδάσκων στο Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 και ώρα 18:00, στην αίθουσα προβολών του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου.

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε:

«H νέα Δημοτική Αρχή, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, βρήκε πολύτιμους συνεργάτες, οι οποίοι, με τις προτάσεις τους, στηρίζουν και ενισχύουν το θεσμό του Μικρού Πανεπιστημίου. Αυτή τη φορά, το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ευρυτανίας, το οποίο και ευχαριστούμε θερμά, μας πρότεινε τη διοργάνωση μίας πολύ ενδιαφέρουσας εκδήλωσης. Στις μέρες μας, όπου οι ρυθμοί της καθημερινότητάς δεν ευνοούν την άσκηση και τη σωστή διατροφή, είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Τζιαμούτρας θα δώσει πολύτιμες συμβουλές σε όλους μας».