Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: Άμεσα θα ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα στην Ευρυτανία

 

Σε ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής της Ν.Δ. και τ. Υφυπουργός Θανάσης Μπούρας σχετικά με τα έργα του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Στερεάς Ελλάδας για την Ευρυτανία προς το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ο αρμόδιος Υφυπουργός Παναγιώτης Ρήγας απάντησε ότι τα εν λόγω έργα θα ξεκινήσουν άμεσα.
Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του κ. Μπούρα για το συγκεκριμένο έργο ανάγεται στο γεγονός ότι ο ίδιος το ενέταξε ως υφυπουργός Οικονομικών στη ΣΑΕΠ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ύψους 150 εκατ. €.http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ευρυτανίας
Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου
Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος
(ΤΕΙ Λαμίας, παράρτημα Καρπενησίου)
Γενικό Λύκειο Καρπενησίου
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καρπενησίου
 Σύλλογος Νέων για την Ευρυτανία


Διατροφή, Άσκηση και Υγεία

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011
Ώρα 18.00
Αίθουσα Προβολών
Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου

ΝΟΔΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ:..''το μοναστήρι να΄ναι καλά και από καλογέρους....''

Απάντηση στη παραίτηση Χρυσικού και στα διάφορα σχόλια περί διάλυσης της ΝΟΔΕ στο νομό εξέδωσαν τα στελέχη της.
Μεταξύ άλλων τονίζουν:
"Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγαλύτερη παράταξη σε παννελαδικό και τοπικό επίπεδο, είναι η παράταξη η οποία έχει αποδείξει την προσφορά της στην χώρα μας και στον τόπο μας.
Ιδιαίτερα στον νομό Ευρυτανίας η δράση της παράταξης είναι αλληλένδετη με την ανάπτυξη της σέβεται το παρελθόν της, συμμετέχει στο παρόν της και προωθεί το μέλλον της
.Όσοι με πολύ ευκολία την κατηγορούν, στο όνομα της Νέας Δημοκρατίας ευδοκίμησαν αυτοί και οι οικογένειες τους.
Εξάλου όπως λέει και μία λαική ρήση: ''το μοναστήρι να΄ναι καλά και από καλογερους....''

"Δυνατή" μεταγραφή για την Ντόρα

 Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας Δημήτρης Χρυσικός στρατιώτης της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Μπορεί ο κόσμος να το είχε τούμπανο στο Καρπενήσι για τις "ιδιαίτερες σχέσεις" τελευταία αλλά και πρίν,του προέδρου της ΝΟΔΕ Τάκη Χρυσικού με την Ντόρα Μπακογιάνννη και την τυχόν εισχώρηση του στο ΔΗΣΥ  όμως αν δε υπάρξει δια στόματος επιβεβαίωση ..οι φήμες μένουν φήμες..
Χθές με μιά λιτή επιστολή του  προς τον Αντώνη Σαμαρά ο κ. Χρυσικός επικαλείται ιδιαίτερους δεσμούς με την κα Μπακογιάννη, δηλώνει στρατιώτης της Δημοκρατικής Συμμαχίας και όπως είπε στο STARFM 97,1 η ΝΔ δεν του θυμίζει πλέον τίποτα από το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η "μεταγραφή" είχε κλειστεί πρίν λίγες μέρες μετά την κατ ιδίαν συνάντηση Χρυσικού με τον υπεύθυνο του τομέα Οργανωτικού της ΔΗΣΥ και βουλευτής Ηρακλείου Λ. Αυγενάκης.
 Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας Τάκης Χρυσικός μετά από τέσσερα χρόνια "αποχής" και την σκληρή του ήττα απο τον Καρανίκα ως υποψήφιος βουλευτής το 2007,επέστρεψε στα γνώριμα γι αυτόν λημέρια της ΝΟΔΕ έπειτα και απο εκεί μιας "εκλογικής περιπέτειας"με τον Χρ.Αρβανίτη. Τότε τόνιζε πιστός στη ΝΔ και στον οποιοδήποτε πρόεδρο της.Γρήγορα όμως άλλαξε  γνώμη και απο χθές  θέτει τον εαυτό του "στρατιώτη" στο νέο "στρατόπεδο"της Ντόρας.
Έχει ανοίξει πολύ το παιχνίδι εκεί στο Καρπενήσι και θα έχουμε μεγάλες αλλαγές ,πολλές μεταγραφές αλλά και απίστευτες κωλοτούμπες τοπικών στελεχών .Σύντομα περισσότερα...http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/