Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Πάει με την Ντόρα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας

Τετάρτη, 04 Μαϊ 2011 09:55
altΜετά από 33 ολόκληρα χρόνια στη Ν.Δ, ο μέχρι χθες το βράδυ πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας Δημήτρης Χρυσικός "άνοιξε" την πόρτα του κόμματος και αποχώρησε με μια λιτή ανακοίνωση προς τον Αντώνη Σαμαρά.
Εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του στον STAR FM 97,1, έκανε λόγο για μια Ν.Δ. που δεν θυμίζει σε τίποτα το ιστορικό κόμμα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή. Στην απόφασή του αυτή μέτρησαν και οι ιδιαίτεροι δεσμοί με την οικογένεια Μπακογιάννη. Ο Δ. Χρυσικός δηλώνει στρατιώτης της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της Ντόρας Μπακογιάννη στην μεγάλη μάχη για την σωτηρία της χώρας.
http://www.lamiastar.gr

Κλήρωση για το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου

Καρπενήσι, 3 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Τρίτη 3 Μαΐου 2011 και ώρα 15:00, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου η κλήρωση για τη δημιουργία ομίλων και τη διεξαγωγή αγώνων του 1ου Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου, παρουσία της οργανωτικής επιτροπής, καθώς επίσης και εκπροσώπων από όλες τις συμμετέχουσες ομάδες. Την κλήρωση έκανε ο κ. Σεραφείμ Λερογιάννης, υπάλληλος των Δημοτικών Γυμναστηρίων Καρπενησίου.
Το πρόγραμμα επισυνάπτεται.
Η Οργανωτική Επιτροπή του τουρνουά απαρτίζεται από τους εξής:
Από την πλευρά του Δήμου: ο αντιδήμαρχος  Κλεομένης Λάππας, ο ειδικός σύμβουλος  Ευάγγελος Βλάχος και ο υπάλληλος των Δημοτικών Γυμναστηρίων Καρπενησίου Σεραφείμ Λερογιάννης.
Από την πλευρά του Γραφείου Φυσικής Αγωγής: ο Διευθυντής του Γραφείου Δημήτρης Αντωνίου και ο γυμναστής Ιωάννης Φλωράκης.

Συνάντηση προέδρου και αντιπροέδρου ΔΕΥΑΚ με εκπροσώπους της αντιπολίτευσης

Καρπενήσι, 3 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011 ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Άρδευσης Καρπενησίου (ΔΕΥΑΚ), Παντελής Χαλκιάς και ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Φούφλιας, συναντήθηκαν με εκπροσώπους των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Τόσο ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος όσο και ο διευθυντής της Επιχείρησης κ. Δημήτρης Μπαμπαλής, ενημέρωσαν τον κ. Βαγγέλη Καρφή, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, τον κ. Ντίνο Μπομποτσιάρη, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας και τον κ. Βασίλη Λάππα, εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης για την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης. Παρόν ήταν και ο κ. Γιάννης Σταμάτης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ και Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης.
Στη συνάντηση αυτή δόθηκαν τα πλήρη οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης, ενώ ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με το μέλλον  και τη βιωσιμότητα της επιχείρησης.
Εντός των ημερών, η ΔΕΥΑΚ θα ελεγχθεί από ορκωτούς λογιστές. Σημειωτέον ότι στην επιχείρηση δεν έχει πραγματοποιηθεί  οικονομικός  έλεγχος από το 1995.
Η συνάντηση αυτή έγινε στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και της πρόθεσης για πλήρη ενημέρωση και διαφάνεια από την πλευρά της Νέας Δημοτικής Αρχής προς τις λοιπές δημοτικές παρατάξεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Καρπενήσι, 3 Μαΐου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»
Ο Δήμος Καρπενησίου έχει θέσει ως βασική προϋπόθεση  την εξασφάλιση της αναγκαίας χρηματοδότησης για τη συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», προκειμένου να μη συρρικνωθεί ο αριθμός των ηλικιωμένων και των ατόμων με ειδικές ανάγκες που εξυπηρετούνται από το πρόγραμμα, καθώς και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας για 30 συμβασιούχους ορισμένου χρόνου (κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλεύτριες, βοηθητικό προσωπικό), που απασχολούνται στις δέκα δομές που ενέκρινε η ΕΕΤΑΑ στις 2 Μαΐου 2011. 
Για να επιτευχθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι παραπάνω στόχοι, ιδιαίτερα υπό τις παρούσες  προϋποθέσεις ένταξης ωφελουμένων στο πρόγραμμα για το 2011 που καθόρισε η Κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Δήμος Καρπενησίου απευθύνει πρόσκληση στους δημότες που διαθέτουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ από τον ΟΑΕΔ είτε είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ με εισόδημα έως 5.000 ευρώ, εφόσον έχουν υπό τη φροντίδα τους ή στο στενό συγγενικό τους περιβάλλον ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες, να επικοινωνήσουν, έως τις 15 Μαΐου 2011, με τους υπευθύνους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», προκειμένου να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που παρέχει και τις δυνατότητες συμμετοχής τους.
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι απαραίτητη η αρωγή όλων μας. Μόνο μέσα από μια πλατιά συνεργασία  θα μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε τις τεράστιες δυνάμεις της περιοχής μας.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
·        22370-23944 «Βοήθεια στο Σπίτι» Καρπενησίου
·        22373-51409 «Βοήθεια στο Σπίτι» Δομνίστας
·        22370-41234 «Βοήθεια στο Σπίτι» Ποταμιάς
·        22373-51712 «Βοήθεια στο Σπίτι» Προυσού
·        22370-51676 «Βοήθεια στο σπίτι» Φουρνάς
·        22373-50905 «Βοήθεια στο σπίτι» Αγράφων
·        22370-61775 «Βοήθεια στο σπίτι» Απεραντίων
·        22373-51201 «Βοήθεια στο σπίτι» Ασπροποτάμου
·        22370-31888 «Βοήθεια στο σπίτι»Βίνιανης
·        22370-95740 «Βοήθεια στο  σπίτι» Φραγκίστας