Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Συνάντηση στην Αθήνα με εκπροσώπους Συλλόγων για την απογραφή στα Άγραφα

 

Σε εγρήγορση δήμος και σύλλογοι..
Συνάντηση στην Αθήνα με εκπροσώπους Συλλόγων είχε το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας ο δήμαρχος Αγράφων κ.Τάτσης για την απογραφή του Μαίου .
Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους συλλόγους  για την σημασία και την κρισιμότητα που έχει η απογραφή (που θα διεξαχθεί 10 έως 24 Μαΐου) για το τόπο μας και τους ζήτησε να ενεργοποιηθούν για την απογραφή, ώστε όλα τα μέλη – και όχι μόνο – των συλλόγων αυτών να απογραφούν στα χωριά του δήμου.
Να σημειωθεί ότι δεν έλειψαν τα παράπονα των εκπροσώπων των συλλόγων για την μη έγκυρη ενημέρωση απο πλευράς δήμου που συνέπεια είχε τον μικρό αριθμό προσέλευσης λόγω ότι πολλοί δεν γνώριζαν για την συνάντηση ή το έμαθαν τελευταία στιγμή.
Από τις 10 έως και τις 24 Μαΐου θα γίνει η απογραφή πληθυσμού στο σύνολο της χώρας, σύμφωνα με όσα απάντησε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μουσουρούλη.
Πιο συγκεκριμένα ο Γ. Ντόλιος διέψευσε ότι επίκειται αναβολή ή ακύρωση της απογραφής, λέγοντας ότι οι προετοιμασίες εξελίσσονται κανονικά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ελληνικής Στατιστικής Αρχήςhttp://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Συγκέντρωση - Διαμαρτυρία μπροστά στο υποκατάστημα της Μαρφίν στη Σταδίου-Αθήνα την Τετάρτη 4 Μαίου στις 6:00μμ

«Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι! Δώστε τέλος στην ανομία ΤΩΡΑ!»

Marfin

Τα εκτεταμένα φαινόμενα ανομίας, ασυδοσίας και ατιμωρησίας που κυριαρχούν καθημερινά στην ελληνική κοινωνία εξοργίζουν τους Έλληνες. Πράξεις τυφλής και αναίτιας βίας οδηγούν σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Καθένας έχει το δικαίωμα να διαφωνεί και να διαδηλώνει. Κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα να σπάει, να καταστρέφει, να τραυματίζει και ακόμα χειρότερα να σκοτώνει αθώους πολίτες.
Ένα χρόνο πριν, η επιθετικότητα και η μανία των αναρχοφασιστοειδών της αριστεράς και των δήθεν «κουκουλοφόρων» είχαν ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό τριών νέων εργαζομένων ανθρώπων, αλλά και ενός μωρού που δεν πρόλαβε να γεννηθεί. Τον περασμένο Δεκέμβριο «αγανακτισμένοι» πολίτες επιτέθηκαν δολοφονικά στον βουλευτή Κωστή Χατζηδάκη. Πριν από μερικές εβδομάδες επιτέθηκαν στο Πανεπιστήμιο Πατρών εναντίον του βιολόγου Τζέιμς Γουότσον, κατόχου του βραβείου Νόμπελ και «πατέρα του DNA».

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι αρχές δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε μια σύλληψη, παρ' όλο που γνωρίζουν στις περισσότερες περιπτώσεις τα στοιχεία των δραστών.

Η κυβέρνηση παρακολουθεί ανήμπορη και άβουλη την χώρα να εμφανίζεται ως ακυβέρνητη πολιτεία. Ας καταλάβουν όλοι, ότι η Δημοκρατία δεν πρέπει ποτέ να εκβιάζεται και κυρίως ποτέ να υποκύπτει. Καμία ευνομούμενη κοινωνία δεν ανέχεται τη βία. Η κρίση που βιώνει η χώρα μας, σε όλους τους τομείς, μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο μέσα από τον σεβασμό και την τήρηση των νόμων, της κοινωνίας δικαίου και την επικράτηση της τάξης και ασφάλειας