Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Πέμπτη 28 Απριλίου, Μικρό Πανεπιστήμιο Δήμου Καρπενησίου

Καρπενήσι, 26 Απριλίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πέμπτη 28 Απριλίου, Μικρό Πανεπιστήμιο Δήμου Καρπενησίου ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ: Από το Chernobyl στη Fukushima Στα πλαίσια του θεσμού «Μικρό Πανεπιστήμιο», ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με το παράρτημα Καρπενησίου του ΤΕΙ Λαμίας (Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος), το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου, τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καρπενησίου και το Σύλλογο Νέων για την Ευρυτανία, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ: Από το Chernobyl στη Fukushima, με κεντρικό ομιλητή τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Ευάγγελο Χίνη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Απριλίου 2011 και ώρα 18:00, στην αίθουσα της Βασικής Βιβλιοθήκης. Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: «Έπειτα από την πρόσφατη τραγωδία στην Ιαπωνία, το ζήτημα των πυρηνικών είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε, και μας αφορά όλους. Η Δημοτική Αρχή αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος να φιλοξενήσουμε στα πλαίσια του θεσμού «Μικρό Πανεπιστήμιο» τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τομέα Πυρηνικής Τεχνολογίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κύριο Χίνη. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να καθιερώσουμε το θεσμό αυτό στη συνείδηση κάθε κατοίκου του τόπου μας, με εκδηλώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, που θα προσφέρουν επίκαιρη και ενδιαφέρουσα γνώση σε όλους όσοι επιθυμούν να τις παρακολουθήσουν. Καλώ λοιπόν, όλους τους δημότες να παραβρεθούν την Πέμπτη στη δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση, σε διάστημα τριών μηνών, που διοργανώνει το Μικρό Πανεπιστήμιο».


Μαντέψτε που βάζουν καύσιμα τα περιπολικά από το Καρπενήσι


Απίστευτο και όμως αληθινό! Όπως αποκαλύπτει το LamiaReport τα αυτοκίνητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας πηγαίνουν στη Λαμία για να εφοδιαστούν με καύσιμα.
Όταν το πρωτοακούσαμε δεν το πιστέψαμε, αλλά το διασταυρώσαμε και είναι αλήθεια.

Τον τελευταίο μήνα τα περιπολικά από το Καρπενήσι έρχονται στη Λαμία και συγκεκριμένα στο πρατήριο του στρατού για να βάλουν καύσιμα.
Δηλαδή, για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ κάθε φορά διανύουν στο πήγαινε-έλα 160 χιλιόμετρα και οι αστυνομικοί  σχεδόν τη μισή βάρδια τους την "τρώνε" στο δρόμο!!!

Τι να πρωτοσκεφθεί κανείς? Ότι το μισό ρεζερβουάρ αδειάζει στη διαδρομή... τη φθορά των ελαστικών και την επιβάρυνση των ήδη καταπονημένων και κακοσυντηρημένων οχημάτων...
ή ότι αυτές τις ώρες απουσιάζουν από το καθήκον τους?

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο πρατηριούχος που εφοδίαζε με καύσιμα τα περιπολικά έχει να πληρωθεί 3 μήνες και του οφείλονται περίπου 15.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να διακόψει τον εφοδιασμό μέχρι να εξοφληθεί.
Έτσι η μόνη λύση, μέχρι να βρεθούν τα χρήματα, ήταν το πρατήριο του στρατού στη Λαμία!!!

Από τη μια το κράτος προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα και από την άλλη μας αποδεικνύει στην πράξη, ότι έχει πάψει πλέον να "λειτουργεί"...
Η απορία μας είναι γιατί δεν μας το ανακοινώνουν και επίσημα!
lamiareport.gr


 http://vulpinews.blogspot.com/


Την Κυριακή στο Σύχνικο η γιορτή της Πρωτομαγιάς

Ανοιχτή Πρόκληση

Ο Σύλλογος Κεφαλοβρυσιωτών (Σύχνικο) καλεί φίλους και γνωστούς να έλθουν στο χωριό μας για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς καθώς με απόφαση του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Ν. Ευρυτανίας θα γίνει και η καθιερωμένη εκδήλωση.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Β. Κολοκώτσιος