Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

Η νέα μόδα στα μαλλιά

Το "ombre", που σημαίνει σκιά στα γαλλικά, είναι το νέο hair trend που λατρεύουν οι celebrities σε όλον τον πλανήτη.

Το "ombre", σύμφωνα με το γαλλικό τεύχος του Marie Claire, είναι ένα είδος ανταύγειας το οποίο γίνεται μόνο στο κάτω μέρος των μαλλιών δημιουργώντας ένα καλοκαιρινό εφέ.

Και επειδή ότι είναι καλοκαιρινό είναι και ανανεωτικό, το ombre έχει αποκτήσει φανατικές οπαδούς που θέλουν να έχουν όλον το χρόνο «a touch of summer» στη ζωή τουςhttp://www.real.gr/

Μπίρα για λαμπερά μαλλιά

Αν δεν σας αρέσει να πίνετε μπίρα, τότε αφήστε τα μαλλιά σας να την απολαύσουν!

Η μπίρα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών σας, σύμφωνα με το γαλλικό τεύχος του Marie Claire. Oπότε μπορείτε 2- 3 φορές την εβδομάδα να ρίχνετε στα μαλλιά σας μπίρα.

Στη συνέχεια, αφήνετε τα μαλλιά σας να απορροφήσουν τη μπίρα ενώ παράλληλα κάνετε ελαφρύ μασάζ στις ρίζες για να ενεργοποιήσετε τον τριχοθύλακα και να δημιουργήσετε υπεραιμία στο τριχωτό της κεφαλής σας.

Έπειτα λούζεστε, κάνοντας μαλακές κινήσεις, ώστε να μην «σπάτε» τις τρίχες. Μπορείτε μάλιστα για extra ενίσχυση των μαλλιών σας, να προμηθευτείτε από το φαρμακείο βιταμίνες που περιέχουν μαγιά μπίρας και συμβάλλουν σημαντικά στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών και των νυχιών, όπως φυσικά και φαρμακευτικά σαμπουάν με βασικό συστατικό τη μπίρα.

Δοκιμάστε τοhttp://www.real.gr/

Ομιλία Ντόρας Μπακογιάννη στο 3ο Προσυνέδριο

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ΤΩΝ ΣΑΡΩΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ, ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΡΗΞΕΩΝ
Ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Δημοκρατική Συμμαχία έχει επιλέξει το δρόμο της ανατροπής, των σαρωτικών αλλαγών και των μεγάλων ρήξεων που έχει ανάγκη η Ελληνική κοινωνία για να βγει από την κρίση, έστειλε σήμερα, 9 Απριλίου, η πρόεδρος του κινήματος Ντόρα Μπακογιάννη από τη Λάρισα, όπου πραγματοποιήθηκε το 3ο προσυνέδριο.
Η Ντόρα Μπακογιάννη επέλεξε τη Λάρισα για να παρουσιάσει τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την αγροτική οικονομία, καθώς και τις προγραμματικές θέσεις του κινήματος για την περιφερειακή ανάπτυξη της Θεσσαλίας.Διαβάσατε περισσότερα>>http://www.dimsim.gr