Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Τα ξεβαμμένα ρούχα είναι στη μόδα

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν, στις διεθνείς πασαρέλες ένα είδος ρούχου, σύμφωνα με το γαλλικό τεύχος του Marie Claire, έκανε αισθητή την παρουσία του, σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι σχεδιαστές να μιλάνε για το απόλυτο come back της χρονιάς. Και ποιο είναι αυτό;

Το γνωστό κι αγαπημένο σε όλες τις γυναίκες από τα παλιά... ξεβαμμένο ρούχο.

Σκισμένα, ξεβαμμένα, εφαρμοστά, μπλέ, γκρί, μαύρα, με χρώμα, με pop χαρακτήρα, ή έντονο rock ύφος, έχοντας πάντα επιρροές από τη θρυλική δεκαετία των 80s.

Μπορείτε, λοιπόν, να ανατρέξετε στις ντουλάπες σας και να βρείτε τα παλιά ξεβαμμένα ρούχα σας από τα 80s ή αν δεν έχετε να αποκτήσετε ένα από τα πιο trendy κομμάτια της Άνοιξης.
http://www.real.gr/

«Ημέρα Σταδιοδρομίας» από το Γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Γρα.Σ.Ε.Π.) Γρανίτσας


Στο Γυμνάσιο-Τ.ΓΕ.Λ. Γρανίτσας θα πραγματοποιηθεί φέτος για πρώτη φορά «Ημέρα Σταδιοδρομίας» την Πέμπτη 07 Απριλίου 2011 και ώρα 10:00 έως 13:30. Στην εκδήλωση, φορείς και επαγγελματίες θα ενημερώσουν τους νέους/νέες για διάφορα επαγγέλματα και προοπτικές σταδιοδρομίας, ενώ παράλληλα θα απαντήσουν σε ερωτήματα που τους απασχολούν, ώστε να τους βοηθήσουν στην μετέπειτα επιλογή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας κατά την μετάβασή τους από το σχολείο στην κοινωνία.
Το παρόν στην «Ημέρα Σταδιοδρομίας» θα δώσουν τα στελέχη του ΚΕΣΥΠ Καρπενησίου, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπρόσωπος του Α.Τ.Ε.Ι. Λαμίας από το παράρτημα Καρπενησίου, εκπρόσωπος από το ΕΠΑ.Λ. Δυτ. Φραγκίστας και εκλεκτοί ομιλητές διαφόρων επαγγελματικών κλάδων (ιατρός, φαρμακοποιός, οικονομολόγος κλπ).
Στο σχολείο μας φέτος πραγματοποιείται πρόγραμμα «Αγωγής Σταδιοδρομίας» που εφαρμόζει το Γρα.Σ.Ε.Π. Γυμνασίου Γρανίτσας, στο πλαίσιο του οποίου και οργανώνεται και η εκδήλωση. Το πρόγραμμα με τίτλο «Διευρύνω τα επαγγελματικά μου ενδιαφέροντα…» σκοπό έχει να εξετάσουν οι μαθητές/τριες εναλλακτικές επαγγελματικές επιλογές τους πριν από την τελική τους απόφαση, σύμφωνα και με τις προσωπικές του επιδιώξεις και προσδοκίες καθώς και τις ευκαιρίες για τοπική ανάπτυξη.
Υπεύθυνος του Γρα.Σ.Ε.Π. Γυμνασίου Γρανίτσας και της εκδήλωσης είναι ο εκπαιδευτικός κ. Τρυφωνόπουλος Χρήστος.http://evrytanikospalmos.blogspot.com/


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 22 Μαρτίου 2011

Στον ομογενειακό εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου της 25ης Μαρτίου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας θα παραβρεθεί ο Βουλευτής Ευρυτανίας Ηλίας Καρανίκας ως Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και επικεφαλής της διακομματικής Kοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας.
Ο εορτασμός θα λάβει χώρα την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί ολιγοήμερης επίσκεψης ο κ. Καρανίκας μαζί με τους κ.κ. Σαλμά και Ζιώγα θα έχουν συναντήσεις με ομογενειακούς και τοπικούς φορείς, το Σύλλογο Ευρυτάνων αλλά και τους εκπροσώπους του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας