Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Ετοιμάζεται το Τεχνικό Πρόγραμμα στο Δήμο Αγράφων Προβλήματα στο οδικό δίκτυο για Τριπόταμο

Σε εντατικούς ρυθμούς δουλεύουν στο Δήμο Αγράφων προκειμένου να προλάβουν το χρόνο και να ετοιμάσουν το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου λίγο πριν την κατάθεση του προϋπολογισμού.
Τις προηγούμενες ημέρες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Θύμιος Μιχόπουλος, μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, κ. Τάκη και με πολιτικούς μηχανικούς της υπηρεσίας, επισκέφθηκαν σχεδόν όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και εντόπισαν τα προβλήματα που υπάρχουν κυρίως στο οδικό δίκτυο και που πρέπει άμεσα να αποκατασταθούν.
Ενδεικτικά επισκέφθηκαν τα ΔΔ Τριποτάμου, Σύχνικου, Αγ. Ιωάννη, Λογγιτσίου, κ.α. και κατέγραψαν τα προβλήματα, προκειμένου να ετοιμάσουν τις προτάσεις για να ενταχθούν στο Τεχνικό Πρόγραμμα. Όσον αφορά το δρόμο προς το Τριποτάμο, όπως μας ενημέρωσαν, θα δοθεί προσωρινή λύση με το δρόμο που περνάει πάνω από τα Κοψέικα.
Στο Δήμο βρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ταξιάρχης Σκλαπάνης, ο οποίος με τη σειρά του είδε από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο, μίλησε με τον κ. Μιχόπουλο και δεσμεύτηκε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης θα συνεισφέρουν στην επίλυση αυτών των θεμάτων.http://evrytanikospalmos.blogspot.com/

Πρώτη Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη, Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, ΣΕΦ - Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» - 10:00 π.μ


Την πρώτη προσυνεδριακή της Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιήσει η Δημοκρατική Συμμαχία στον Πειραιά, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»-ώρα έναρξης 10:00 π.μ.). Στο δρόμο για το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος (27,28 & 29 Μαΐου 2011), η πρώτη συνδιάσκεψη μας έχει διπλή θεματολογία:

1. Η πολιτική στρατηγική της Δημοκρατικής Συμμαχίας

2. Οι βασικές θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την οικονομία και την έξοδο από την οικονομική κρίση.

Στη συνδιάσκεψη θα παρουσιαστούν επίσης και βασικές προγραμματικές κατευθύνσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την περιφερειακή ανάπτυξη, στην Αττική και τα νησιά (πλην Κρήτης).

Στη συνδιάσκεψη θα μιλήσει τόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και ειδικοί εισηγητές, αλλά και απλά μέλη που θα ζητήσουν να τοποθετηθούν ή να υποβάλουν ατομικά ή ομαδικά τροπολογίες, επί των εισηγήσεων. Για την καλύτερη ενημέρωση και προετοιμασία των συμμετεχόντων, οι εισηγήσεις θα αναρτηθούν από την Πέμπτη 17 Μαρτίου, στην ιστοσελίδα της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Κάθε ένας από εμάς, τους σύμμαχους αλλά και τους φίλους της Δημοκρατικής Συμμαχίας, μπορούν και πρέπει να συμμετέχουν.

Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του προσυνεδριακού μας διαλόγου από κάθε ενδιαφερόμενο, τόσο αυτοπρόσωπα (παρατηρητές), όσο και μέσω διαδικτύου (web streaming). Επίσης θα υπάρξει και η δυνατότητα εξ αποστάσεως τοποθέτησης μελών με ομιλίες που θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω skype.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας επικοινωνήστε είτε με τις Ομάδες Πρωτοβουλίας της περιοχής σας, είτε με τα Κεντρικά Γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο τηλέφωνο 210 90 00 000.