Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Άρθρο Ντόρας Μπακογιάννη στο ΒΗΜΑ της Κυριακής


Εναν χρόνο μετά την προσφυγή στη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ενωσης, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ το πολιτικό προσωπικό επιμένει να μη λέει την αλήθεια στον λαό. Τη μία στιγμή καλλιεργεί ψεύτικες προσδοκίες για εύκολες λύσεις χωρίς νέες θυσίες και την άλλη κινδυνολογεί ακραία κραδαίνοντας ηρωικά «βέτο». Το χειρότερο είναι ότι κυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση, Αριστερά συζητούν και αντιδικούν και ψάχνουν τον μαγικό τρόπο με τον οποίο θα απαλλαγούμε εμείς από την υποχρέωση μείωσης του δημοσίου χρέους και των ελλειμμάτων της χώρας μας και θα τη φορτώσουμε στην ευρωζώνη και στη Σύνοδο Κορυφής.....

Αυτή τη φορά οι απατεώνες χτύπησαν στην περιοχή του Δομοκού


Οι περιγραφές μοιάζουν με εκείνων που τις προηγούμενες ημέρες εξαπάτησαν ηλικιωμένες στην Ανατολική Φθιώτιδα

Καλοντυμένοι με σκούρα ρούχα, ευγενικοί και πάνω απ΄όλα πειστικοί οι 2 απατεώνες, ηλικίας περίπου 35-40 ετών, αυτή τη φορά επέλεξαν τα χωριά του Δομοκού για να βρουν "θύματα".
Στόχος πάντα ηλικιωμένοι για τους οποίους έχουν συλλέξει πληροφορίες, που αφορούν στα παιδιά τους, όπως ονόματα, κατοικία, επάγγελμα κλπ.

Έτσι λοιπόν και σήμερα νωρίς το απόγευμα, πήγαν στη Νέα Μάκριση Δομοκού και πλησίασαν έναν 90χρονο, λέγοντάς του ότι είναι ασφαλιστές και ότι ο γιος του, τους χρωστάει 200 ευρώ.
Ο παππούς πήγε στο δωμάτιο να βγάλει τα λεφτά και στη συνέχεια τους είπε να περιμένουν μισό λεπτό να ρωτήσει και τη γιαγιά, που ήταν δίπλα σε άλλο δωμάτιο.

Όταν ο παππούς επέστρεψε το κομπόδεμα, περίπου 800 ευρώ, είχε κάνει φτερά και οι δυο καλοντυμένοι ευγενικοί "κύριοι" είχαν εξαφανιστεί.

Οι πληροφορίες του LamiaReport λένε ότι διέφυγαν με σκούρο αυτοκίνητο, χρώματος μπλε ή μαύρου, αλλά ο παππούς και κανείς άλλος δεν κατάφερε να συγκρατήσει περισσότερα στοιχεία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο απατεώνες πρέπει να εξαπάτησαν και άλλους ηλικιωμένους στην περιοχή του Δομοκού, ωστόσο μέχρι τώρα στην αστυνομία δεν καταγγέλθηκε άλλο περιστατικό.