Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Καταλήψεις δημαρχείων από την ΠΟΕ-ΟΤΑ..


Σε συμβολική τρίωρη κατάληψη από τις 10 το πρωί  όλων των Δημαρχείων της χώρας θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου.
Στόχος της ΠΟΕ - ΟΤΑ είναι να ενημερωθούν εργαζόμενοι και δημότες για τις επιπτώσεις στα εισοδήματα και στις συντάξεις από τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.
Παράλληλα η ΠΟΕ - ΟΤΑ καλεί τους εργαζόμενους στους Δήμους να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου.
  πηγή: newsbomb.gr
Η ΝΟΔΕ Ευρυτανίας καλεί τα μέλη και τους φίλους της στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στα γραφεία του κόμματος στο Καρπενήσι, στην οδό Ζαχαρία Παπαντωνίου 2.
Σύλλογος Αγραφιωτών Ευρυτανίας
Αγαπητοί συμπατριώτες, όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογός μας διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στην Αθήνα. Σας καλούμε ανοιχτά να συμμετάσχετε στην εκδήλωσή μας η οποία έχει ως στόχο τη συσπείρωση των απανταχού Αγραφιωτών ,αλλά και τη γνωριμία μας με τους Αγραφιώτες πλέον, όλου του νέου Καλλικρατικού Δήμου Αγράφων.
Ο ετήσιος χορός μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στη Χασιά (Λ.Φυλής 2, έξοδος 6 από Αττική Οδό), στις 20:30. Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους για ένα αξέχαστο γλέντι! Το μενού θα είναι πλήρες και τα ποτά απεριόριστα ! Τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβε ο συμπατριώτης μας dj Τριαντάφυλλος! Επίσης για τους μικρούς μας φίλους θα βρίσκεται εκεί ο μάγος ALEX , ενώ θα μοιραστούν και δώρα! Για κρατήσεις στα τηλ. : 6989276500 , 6974368502 ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ: 20 ευρώ ΠΑΙΔΙΚΗ : 12 ευρώ

Εγκρίθηκε το δάνειο απο ΤΠΔ για το τυροκομείο(δημοτικό σφαγείο) στο Λιθοχώρι

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Εγκρίθηκε το δάνειο απο ΤΠΔ για το τυροκομείο(δημοτικό σφαγείο) στο Λιθοχώρι


Πολύς ντόρος έγινε προεκλογικά για την χρήση του παλιού τυροκομείου στο Λιθοχώρι ώστε να αξιοποιηθεί και να γίνει δημοτικό σφαγείο.
Ο δήμαρχος Απεραντίων τότε και νυν δήμαρχος Αγράφων Δημήτρης Τάτσης είχε περάσει απο το ΔΣ την απόφαση και είχε αιτηθεί δάνειο απο το Παρακαταθηκών και Δανείων για την αλλαγή χρήσης.
Τότε ο Δημοσθένης Τσιαμάκης του είχε καταλογίσει ευθύνες για μη ορθολογική χρήση του κτιρίου ώστε να μην επιτευχθεί τελικά μια βιώσιμη και ανταγωνιστική επιχείρηση αλλά και ότι δεν πληρούνται οι προδιαγραφές.
Ο κ.Τάτσης τότε αντικρούοντας τις καταγγελίες δήλωνε προεκλογικά:"Oτι θα γίνει θα περάσει από το δημοτικό συμβούλιο με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, με μελέτες οικονομικές και μελέτες σκοπιμότητας. Δεν έχουμε πάρει καμία έγκριση μέχρι τώρα, έτσι να μην υπάρχει παραπληροφόρηση. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν στο δημοτικό συμβούλιο."
Η έγκριση σύμφωνα με πληροφορίες του Prasia.com ήρθε πριν ένα μήνα απο το ΤΠΔ .
Σύμφωνα με το ταμείο..... τονίζεται:"Tο Συμβούλιο αποδέχεται την εισήγηση και ομόφωνα αποφασίζει και εγκρίνει τη χορήγηση δανείου συνολικού ποσού 1.350.000,00 €, στο Δήμο
Απεραντίων Ν. Ευρυτανίας, ως εξής:
• Ποσό 1.300.000,00 € για την εκτέλεση του έργου «ΙΔΡΥΣΗ ΣΦΑΓΕΙΟΥ ΤΡΙΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ».
• Ποσό 50.000,00 € για αμοιβή εκπόνησης της μελέτης
«Ηλεκτρομηχανική – Οικοδομική εσωτερικών διαρρυθμίσεων –
εξοπλισμού μηχανοργάνωσης και φωτοβολταϊκού συστήματος του
έργου: Ίδρυση ημοτικού σφαγείου».
Το δάνειο χορηγείται με τους παρακάτω ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις:
1. Επιτόκιο χορήγησης : 5,90 %
2. Διάρκεια δανείου : 10 χρόνια
3. Δικαιώματα υπέρ του Τ.Π.& . : 0,50 %
4. Το προϊόν του δανείου θα εκταμιεύεται για την μελέτη με την προσκόμιση:
• Θεωρημένων κατά νόμων πιστοποιήσεων (λογαριασμών),
• Πινακίου αμοιβής μελετητών,
• Τιμολογίου παροχής υπηρεσιών των μελετητών και
• Εγκριτικής απόφασης του ημοτικού Συμβουλίου για την παραλαβή
των μελετών ή σταδίου αυτών.
5. Κατά την συνομολόγηση του δανείου θα προσκομιστούν:
Για το έργο:
• Η σύμβαση εκτέλεσης του έργου.
• Η οριστική μελέτη του έργου.
• Το μισθωτήριο συμφωνητικό του ακινήτου (που θα μετατραπεί σε
σφαγείο), εγκεκριμένο από το ημοτικό Συμβούλιο και με χρονικό
διάστημα μίσθωσης μεγαλύτερο της διάρκειας της εξυπηρέτησης
του δανείου.
• Η άδεια εγκατάστασης – ίδρυσης του σφαγείου από το αρμόδιο
φορέα.
Για την μελέτη:
• Η σύμβαση ανάθεσης της μελέτης.http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Τα πιο συνηθισμένα λάθη στο μακιγιάζ

http://www.real.gr/Τα πιο συνηθισμένα λάθη στο μακιγιάζ

10/2/2011 1:40:00 μμ

Πατήστε για μεγέθυνση

Το μακιγιάζ θεωρείται καθημερινή συνήθεια και ανάγκη. Αν θέλετε όμως να είστε πάντα όμορφη και περιποιημένη, πρέπει να προσέξετε ορισμένα σημαντικά σημεία, τα οποία μπορούν να χαλάσουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Το μακιγιάζ, όπως και το ντύσιμο, έχει τη δική του μόδα. Η καλύτερη λύση είναι το μέτρο. Προσοχή λοιπόν στο έντονο κόκκινο κραγιόν, στις χρυσές σκιές στα μάτια, στο βαρύ και θεατρικό μακιγιάζ. Το Daily Makeover τονίζει τα λάθη του μακιγιάζ και σας βοηθάει για την αποφυγή λαθών.

Γκλίτερ οπουδήποτε στο πρόσωπο και στο σώμα: Το γκλίτερ, όταν το φοράτε, συνήθως, εξαπλώνεται όχι μόνο πάνω σας, αλλά και σε όσους βρίσκονται γύρω σας. Ίσως θα πρέπει να αποχωριστείτε μια για πάντα τις χρυσές σκιές και τα υπερβολικά βαψίματα γιατί μπορεί να μεν να τραβήξετε τα βλέμματα αλλά σίγουρα θα αφήσετε αρνητικές εντυπώσεις.

Λάθος χρώμα μολύβι στα χείλη: Αν το μολύβι με το οποίο σχηματίζετε το περίγραμμα των χειλιών κάνει υπερβολική αντίθεση με το χρώμα του κραγιόν, το αποτέλεσμα δεν θα είναι ωραίο. Τα δυο χρώματα πρέπει να είναι παρόμοια και να φροντίσετε να σβήσετε τη γραμμή με κατεύθυνση το κέντρο των χειλιών. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι που θα τονίσει την περίμετρο των χειλιών, αλλά να ταιριάζει και με τον φυσικό ήχο των χειλιών σας.

Μαδημένα φρύδια: Τα πολύ λεπτά φρύδια δεν είναι πλέον της μόδας και δεν κολακεύουν κανένα πρόσωπο. Φροντίστε τα φρύδια σας να είναι πάντα ομοιόμορφα, να μην υπάρχουν κενά.

Ψεύτικες βλεφαρίδες: Οι βλεφαρίδες σας υποτίθεται ότι υπάρχουν για να πλαισιώνουν όμορφα τα μάτια σας και όταν τα βάφετε στόχος σας είναι να τονίσετε το βλέμμα σας. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, μια μάσκαρα που θα κάνει πιο ανοιχτό και σέξι το βλέμμα σας και μην μπείτε στη διαδικασία να το φορτώσετε με ψεύτικες βλεφαρίδες.

Να θυμάστε πως η φυσικότητα είναι πάντα ακαταμάχητο όπλο γοητείας σε όλες τις ηλικίες. Για τον λόγο αυτό δεν χρειάζεται να φορτώνετε το πρόσωπό σας με λάθος καλλυντικά προϊόντα

Έγκριση περιβαλλοντολογικών όρων για Ξερόρρεμα και Λογγιές

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Έγκριση περιβαλλοντολογικών όρων για Ξερόρρεμα και Λογγιές

Φάκελος..."ΑΠΕ Ευρυτανίας"
Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (Ε.Π.Ο.) απο τη περιφέρεια πήραν δύο ΜΗΥΕ στην Ευρυτανία τη προηγούμεη εβδομάδα.
Το πρώτο είναι μικρό Υδροηλεκτρικό Έργο ισχύος 1500 kW στο ρέμα Ξερόρρεμα του Δήμου Δομνίστας στο Νομό Ευρυτανίας», της εταιρείας HYDRODIT GREEK POWER Α.Ε και το δευτερο είναι (Μ.ΥΗ.Ε.) παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 314 ΚW της εταιρείας ‘’ΥΔΡΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΑΦΝΗΣ Ο.E.’’ στη θέση «Λογγιέςς» του Δήμου Βίνιανης Ν. Ευρυτανίας.http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/