Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Κινητοποιήσεις προανήγγειλαν οι αγρότες


Κινητοποιήσεις προανήγγειλαν οι αγρότες

3/2/2011 11:15:00 μμ

Πατήστε για μεγέθυνση

Κινητοποιήσεις ξεκινούν από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου αγρότες από τη Θεσσαλία και τη Βόρεια Ελλάδα, όπως αποφάσισε αργά το μεσημέρι η Συντονιστική Επιτροπή των συλλόγων τους που συνεδρίασε αμέσως μετά τη συνάντηση-συζήτηση που είχαν στη Θεσσαλονίκη με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η μορφή των κινητοποιήσεων δεν έγινε γνωστή, καθώς οι εκπρόσωποί τους αρνήθηκαν να απαντήσουν, όταν δέχτηκαν σχετική ερώτηση από δημοσιογράφους.

Αν και παραδέχτηκαν ότι η ηγεσία του υπουργείου δείχνει να κατανοεί τα αιτήματά τους, ωστόσο, όπως είπαν, η συνάντηση που προηγήθηκε ήταν «άκαρπη». Από πλευράς υπουργείου, στη συνάντηση πήραν μέρος ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης και οι δύο υφυπουργοί, Μιλένα Αποστολάκη και Γιάννης Κουτσούκος http://www.real.gr

Ζωντανό μακιγιάζ


Ζωντανό μακιγιάζ

2/2/2011 2:55:00 μμ

Πατήστε για μεγέθυνση

Ζωήρεψε τα χείλη σου με έντονα χρώματα σε φλούο πορτοκαλί, κοραλλί, ροδί και πρόσθεσε γκλος ή άφησέ τα ματ για διαφορά.

Αν πάλι τα προτιμάς nude, διάλεξε μόνο ένα παλ γκλος. Το παιχνίδι περνάει στα μάτια και επιλέγεις... παρτίδα ανάλογα με τη διάθεσή σου: σε τόνους του χρυσού με smoky εφέ, με γκλίτερ σε μπλε ή πράσινο ως λεπτομέρεια ή σε όλο το πάνω βλέφαρο και αϊλάινερ με μολύβι για ένταση.

Τα πορτοκαλί, ροζ και μπλε χρίζονται απλά εντυπωσιακά! Όσο για το λευκό, διάλεξέ το ως σκιά ή ως μολύβι, συνδύασέ το με μάσκαρα και κάνεις statement!

ΠΗΓΗ: myworld. http://www.real.gr

Η κυβέρνηση συνεχίζει να πιέζει τον ιδιωτικό τομέα


Η κυβέρνηση συνεχίζει να πιέζει τον ιδιωτικό τομέα


Ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Γιάννης Οικονόμου έκανε την Πέμπτη (3/2) την ακόλουθη δήλωση:

«Η συνεχιζόμενη πολιτική πίεσης του ιδιωτικού τομέα, με το σινιάλο για μείωση των μισθών που έστειλε ο Υπουργός Οικονομίας, δείχνει ότι η κυβέρνηση παραμένει “κολλημένη” με τον κρατισμό.

Αντί να βρει τρόπους να ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων μειώνοντας τα προβλήματα που το κράτος προκαλεί σε αυτές, επιλέγει την εύκολη λύση να πιέσει τα εισοδήματα των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, των ελευθέρων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων.

Όλοι αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να παράξουν πλούτο και να δημιουργήσουν ανάπτυξη

Διορισμός δημοσιογράφου για τη "υποβοήθηση" του έργου του Περιφερειάρχη!!


Διορισμός δημοσιογράφου για τη "υποβοήθηση" του έργου του Περιφερειάρχη!!


Μια είδηση που πραγματικά μας ξάφνιασε!!
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς κ.Κλέαρχος Περγαντάς σχεδόν ένα μήνα απο τη ανάληψη των καθηκόντων του διορίζει τον Μαυραγάνη Ευάγγελο του Γεωργίου στη θέση του δημοσιογράφου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας ίσης με την θητεία του Περιφερειάρχη με σκοπό την υποβοήθηση του έργου του .
Είδατε ο Καλλικράτης!! Μέχρι και θέση δημοσιογράφου στη περιφέρεια έχει.....
Δε πιστεύω θέση αντίστοιχη να υπάρξει και στους νέους δήμους της Ευρυτανίας για την "υποβοήθηση" του έργου των δημάρχων;Θα πεταχτώ απο το παράθυρο.....!!! http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Ρήμαξαν" περίπτερο στο Καρπενήσι


Ρήμαξαν" περίπτερο στο Καρπενήσι


Το περίπτερο απέναντι από το Νοσοκομείο Καρπενησίου έβαλαν στο μάτι άγνωστοι την νύχτα και αφού διέρρηξαν την πίσω πόρτα αφαίρεσαν όλες τις κούτες με τα τσιγάρα και τις κάρτες κινητής τηλεφωνίας.
Σύμφωνα με το lamiastar το περίπτερο βρίσκεται σε οπτική επαφή με τα γραφεία φύλαξης του νοσοκομείου, αλλά ο υπάλληλος που εκτελούσε νυχτερινή βάρδια δεν αντελήφθη τίποτα το ύποπτο.

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Χιονίζει για τα καλά Επιτέλους να δούμε άσπρες μέρες…


Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011
Χιονίζει για τα καλά Επιτέλους να δούμε άσπρες μέρες…

Απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σύμφωνα
με Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Δ/νσης Ευρυτανίας

Λόγω χιονόπτωσης που σημειώθηκε τις νυκτερινές ώρες της 2/3-02-2011, σε ολόκληρη την περιφέρεια της Διεύθυνσής μας, προκλήθηκαν προβλήματα στη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και ειδικότερα:

Με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

• Επαρχ. Οδός Καρπενησίου- Προυσού-Αγρινίου
• Επαρχ. Οδός Καρπενησίου-Στενώματος
• Επαρχ. Οδός Καρπενησίου- Κρικέλλου-Δομνίστας
• Επαρχ. Οδός Κερασοχωρίου-Βίνιανης
• Επαρχ. Οδός Κερασοχωρίου-Κρέντη
• Επαρχ. Οδός Κερασοχωρίου Γρανίτσας
• Επαρχ. Οδός Καρπενησίου- Χιονοδρομικού Κέντρου
• Επαρχ. Οδός Φουρνάς-Λαμίας, θέση Σερμιτζέλι
• Επαρχ. Οδός Φουρνάς-Καρδίτσας, θέση Ζαχαράκι
• Επαρχ. Οδός Καρπενησίου-Φουρνάς, θέση Βράχος

Από τις πρωινές ώρες της 3/02/2011 κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση αποχιονισμού των οδών και αποκατάστασης της οδικής κυκλοφορίας.
Παρακαλούνται οι φίλοι οδηγοί:
• Όσοι κινούνται ή πρόκειται να κινηθούν στα οδικό δίκτυο του Νομού Ευρυτανίας, να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και να φέρουν στα οχήματά τους τα κατάλληλα ελαστικά.
• Να οδηγούν με σύνεση και προσοχή, αποφεύγοντας μεγάλες ταχύτητες.
• Να υπακούουν στις υποδείξεις των ανδρών της τροχαίας και να εφαρμόζουν των Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
• Να ενημερώνονται πριν ταξιδέψουν από τις κατά τόπο αστυνομικές Υπηρεσίες για την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με την Υπηρεσία μας: 2237025100, 2237089150 ή 100 (τοπικά). http://evrytanikospalmos.blogspot.com/

Μην κρεμάτε αλυσιδάκια στους καθρέφτες των αυτοκινήτων


Μην κρεμάτε αλυσιδάκια στους καθρέφτες των αυτοκινήτων
Συντάχθηκε απο τον/την Ιωάννα Καραγιάννη
Πέμπτη, 03 Φεβ 2011 Μία νέα μορφή κλοπής χτυπά τις τελευταίες ημέρες την πόλη της Λαμίας. Άγνωστοι σπάνε τα τζάμια των αυτοκινήτων κα κλέβουν τα αλυσιδάκια που είναι κρεμασμένα στους καθρέφτες. Σε φανοποιείο που κάνει επισκευές και αντικαταστάσεις κρυστάλλων τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν πέσει θύματα αυτής της δράσης πάνω από δέκα κάτοχοι αυτοκινήτων http://www.lamiastar.gr

Κρύψτε... το ξενύχτι


Κρύψτε... το ξενύχτι

3/2/2011
Πατήστε για μεγέθυνση

Κάθε φορά που ξυπνάτε για να πάτε στο γραφείο έπειτα από ένα... «καλό» ξενύχτι, η πρώτη αντίδραση έρχεται αυτόματα: Μετανιώνετε που ξενυχτήσατε! Οι κύκλοι και η κουρασμένη όψη θα είναι η τιμωρία σας για όλη την υπόλοιπη μέρα. Λάθος! Ανοίγοντας το νεσεσέρ αρκεί να επιλέξετε ένα και μόνο προϊόν που θα τα αλλάξει όλα σαν μαγικό ραβδάκι. Κρατήστε αυτό το tip!

Ένα touch λευκής ματ σκιάς στις εσωτερικές κόγχες των ματιών αρκεί για να επαναφέρει την υγιή όψη στο πρόσωπό σας! Ενδείκνυται ύστερα από ξενύχτι (ειδικότερα!) και δεν είναι καθόλου χρονοβόρο. Οι συνάδελφοι δεν θα καταλάβουν ότι ξενυχτήσατε http://www.real.gr