Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ.......


ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ.......
Έεεεεξω απ' τα δόντια Πατριώτη...


$$ Tι είναι η πατρίδα μας ….Μπορεί να έχουμε σπουδαίους προορισμούς στην Ευρυτανία και πολύ όμορφα χωριά για τουρισμό όλο τον χρόνο ,αλλά υστερούμε πώς να το κάνουμε, φίλε Πατριώτη που ρωτάς…Υστερούμε στην αισθητική και στην τουριστική μας παιδεία.Πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων,την ομορφιά του τοπίου και την αρχιτεκτονική που αυτό υποδεικνύει δεν την έχουμε σεβαστεί. Την έχουμε τσαλακώσει στο όνομα της κακώς εν νοούμενης οικονομίας και της γρήγορης αρπαχτής!!Βλέπεις δεν φτάνει να είσαι φιλόξενος και να μαγειρεύεις καλές χωριάτικες πίτες ή να έχεις το φρέσκο αυγό από την κοτούλα στην πίσω αυλή του ξενώνα σου.Χρειάζεται και εκπαίδευση που το κράτος οφείλει να σου παρέχει,εφόσον και συ φίλε μου επιθυμείς να γίνεις κομμάτι της τουριστικής ανάπτυξης της Ευρυτανίας
$$ Κρατήστε έναν αριθμό μόνο…S 510…Δεν είναι ονομασία κάποιου όπλου …αλλά νόμος που πέρασε στην Αμερική και έρχεται και στην Ελλάδα..Θα σας σηκωθεί η τρίχα αν δείτε για το τι πρόκειται...Θα μιλήσουμε και θα το αναπτύξουμε σύντομα.Πάντως εάν ισχύσει ξεχάστε μποστάνια,κήπους κ.α…
$$ Βροχή οι αδειοδοτήσεις για ανεμογεννήτριες τον τελευταίο μήνα σε όλο τον νομό Ευρυτανίας…Γιατί άραγε περίμεναν οι τις ΡΑΕ το τελευταίο δεκαήμερο του χρόνου για να υπογραφούν οι άδειες??Φοβούνται κάποιες αλλαγές για το νέο έτος..Αλλαγές προσώπων μήπως??Θα το παρακολουθούμε από κοντά το θέμα των «σκιάχτρων» στα βουνά μας!!
$$ Σε καφενείο στην Ποταμιά έμαθα ότι συζητώντας ο Τάτσης με κάποιους κυνηγούς και απαντώντας σε ερώτηση τους σχετικά με τις κατολισθήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ραπτόπουλου,έμμεσα ¨απείλησε¨ τους ιδιώτες και μη , που παράνομα και χωρίς έλεγχο,για να μην χαλάσουν την αυλή του σπιτιού-μαγαζιού τους κατεβάζουν παράνομα το βουνό ώστε να ανοίξει ο δρόμος και προκαλούν έτσι τις κατολισθήσεις…Για να δούμε θα αλλάξει κάτι με τα λεγόμενα του δημάρχου ή τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου???
$$ Μιλώντας με ένα σχετικά μικρό φίλο μας από την Πρασιά και σχολιάζοντας την απραξία και την εγκατάλειψη που συντελείται τα τελευταία 30 χρόνια στους συνοικισμούς του χωριού και για το αν θα αλλάξει κάτι με την νέα δημοτική αρχή μας τόνισε με νόημα¨Δεν ζητάμε ευνοϊκή μεταχείριση από τον νέο δήμαρχο Αγράφων αλλά το αυτονόητο....Ίση μεταχείριση πολιτών!!!!Ότι δεν φτιάχτηκε τόσα χρόνια τουλάχιστον να γίνει αρχή τώρα….Τελικά από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια..Ακούει ο Αντιδήμαρχος και πρώην…..
$$ Δεν ήμουνα στην ορκωμοσία των δημάρχων σε Καρπενήσι και Άγραφα και θέλοντας να μάθω ο φουκαράς ο «εξ Αθηνών Ευρυτάνας» τι έγινε από την μοιραία συνάντηση Κοντογεώργου-Ντόρας μετά από τα πυρά του νομάρχη ,άνοιξα να διαβάσω τα τοπικά μέσα.Η δημοσιογράφος του σταρ Λαμίας αναφέρει ότι τα βρήκαν Ντόρα-Κώστας.Απο την άλλη τα Ευρυτανικά Νέα τονίζουν την ψύχρα που υπήρχε και το κενό μεταξύ τους…Εεεε ρε Πατριώτη..τι να πιστέψω εγώ τώρα!!!!
Τα ξαναλέμε Πατριώτη.... http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Το πρώτο οικονομικό ¨πακέτο¨του Καλλικράτη στους δήμους


Το πρώτο οικονομικό ¨πακέτο¨του Καλλικράτη στους δήμους


Με 161.815.985 ευρώ που αφορούν κυρίως δαπάνες μισθοδοσίας ξεκινούν την εποχή του «Καλλικράτη» οι δήμοι όλης της χώρας.
Πρόκειται για την πρώτη δόση των ΚΑΠ που δίνεται στους δήμους με απόφαση του υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση στο συγκεκριμένο ποσό περιλαμβάνονται:
α) οι δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών και των χώρων άθλησης που μεταφέρθηκαν σε δήμους και κοινότητες, βάσει των ν. 2880/2001 και ν. 3106/2003 καθώς επίσης και οι δαπάνες μισθοδοσίας των κατατασσόμενων σε θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Σχολικών Φυλάκων και εργαζομένων σε προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι / Κοινωνική Μέριμνα και για ΑμεΑ,
β) οι δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού των ΤΥΔΚ των Κρατικών περιφερειών, που μετατάχθηκαν σε δήμους
γ) Οι δαπάνες για την κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που μεταφέρθηκε από 1-1-2011 σε αυτούς, για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων χωρικής αρμοδιότητάς τους.
Παράλληλα τονίζεται ότι το κόστος της απασχόλησης του, με συμβάσεις έργου προσωπικού καθαριότητας, συνεχίζει να καλύπτεται μέχρι και τη λήξη του διδακτικού έτους 2010 - 2011 από το υπουργείο Παιδείαςhttp://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Οι Αντιδήμαρχοι του δήμου Αγράφων και οι αρμοδιότητές τους


Οι Αντιδήμαρχοι του δήμου Αγράφων και οι αρμοδιότητές τους


Αναλυτικά οι πέντε Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγράφων και οι αρμοδιότητές τους έχουν ως εξής:
Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Αντιδήμαρχος Δημήτρης Βελαέτης με αρμοδιότητες:
Επί του συνόλου των θεμάτων Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Αθλητισμού, (άρθρο 75 παρ. Ι, τομέας στ του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, Ν.3463/2006, όπως αυτό συμπληρώθηκε με το άρθρο 94, παρ. 4 του Ν. 3852/2010) και για όλες τις Δημοτικές ενότητες του νέου Δήμου
Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.
Αντιδήμαρχος Θύμιος Μιχόπουλος με αρμοδιότητες:
Επί του συνόλου των θεμάτων Κοινωνικής Πολιτικής, Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας. (άρθρο 75 παρ. Ι, τομέας ε Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, Ν.3463/2006, όπως αυτό συμπληρώθηκε με το άρθρο 94, παρ. 3Β του Ν. 3852/2010) και γενικές αρμοδιότητες στις Δημοτικές Ενότητες Αγράφων και Βίνιανης.
Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης.
Αντιδήμαρχος Νίκος Φούκας με αρμοδιότητες:
Επί του συνόλου των θεμάτων του Τμήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων και του Τμήματος Κίνησης – Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανημάτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Απορριμμάτων .Γενικές αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Φραγκίστας.
Αντιδημαρχία Γεωργικής Ανάπτυξης
Αντιδήμαρχος Θανάσης Μπακούσης με αρμοδιότητες:
Επί του συνόλου των Αγροτικών – Κτηνοτροφικών και Αλιευτικών θεμάτων. (Άρθρο 94, παρ. 5 του Ν. 3852/2010) και γενικές αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Απεραντίων Αντιδημαρχία Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας
Αντιδήμαρχος Χρήστος Δημητρόπουλος
Αρμόδιος στα θέματα Τουριστικής ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας
Όπως επίσης είναι αρμόδιος στις κατά τόπο γενικές αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Ασπροποτάμου.
Με βάση τους τομείς που δηλώθηκαν δεν έχει οριστεί απο τον νόμο ποιοι αντιδήμαρχοι θα αναλάβουν και τους παρακάτω τομείς:
-Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας με αρμοδιότητες:
Επί του συνόλου των θεμάτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Απορριμμάτων (πλην του Τμήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων και του Τμήματος Κίνησης – Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανημάτων), καθώς και επί θεμάτων Πολιτικής Προστασίας.
-Αντιδημαρχία Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Χωροταξίας.
-Αντιδημαρχία Διοικητικών – Οικονομικών Θεμάτων με αρμοδιότητες:
Επί του συνόλου των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, καθώς και σε θέματα Απασχόλησης, Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών - Επιχειρηματικώνhttp://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Ο ρόλος και τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου στον νέο Καλλικράτη


Ο ρόλος και τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου στον νέο Καλλικράτη
Ο θεσμός του Αντιδημάρχου ως οργάνου που επικουρεί τον Δήμαρχο στην άσκηση των καθηκόντων του προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των νέων δήμων.
Οι Αντιδήμαρχοι έχουν τις αρμοδιότητες που τους αναθέτει ο Δήμαρχος και κατά τομείς αρμοδιοτήτων για όλη την δημοτική περιφέρεια και κατά τόπο, στα όρια των συνενούμενων ΟΤΑ του νόμου 2539/1997, δηλαδή των δημοτικών ενοτήτων.Ο αριθμός των Αντιδημάρχων προσδιορίζεται με βάση τον πληθυσμό και τον αριθμό των δημοτικών ενοτήτων.
Στις τοπικές αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων περιλαμβάνονται κυρίως η ευθύνη της λειτουργίας των υπηρεσιών που εγκαθίστανται και λειτουργούν στα όρια του διαμερίσματος, η παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων, εργασιών και δραστηριοτήτων του δήμου στα όρια δημοτικής ενότητας και υπό αυτή την έννοια παρακολουθεί την εκτέλεση του προγράμματος δράσης για την περιφέρεια της δημοτικής ενότητας, η συνεργασία με τους προέδρους των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων για την καταγραφή και επίλυση των τοπικών προβλημάτων, η μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που διατίθενται στη δημοτική κοινότητα.
Ο Αντιδήμαρχος μεριμνά σε συνεργασία με τον αντίστοιχο πρόεδρο δημοτικής ή τοπικής κοινότητας για τη σύγκλιση της προβλεπόμενης από τον νόμο ετήσια συνέλευσης των κατοίκων και φορέων της τοπικής ή δημοτικής κοινότητας στην οποία συζητούνται τα προβλήματα και οι προτεραιότητες.
Ο Αντιδήμαρχος διαμέσου της συμμετοχής του στην Εκτελεστική Επιτροπή ενημερώνει τον Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή συνολικά για τα ζητήματα της τοπικής κοινότητας. Αποτελεί τον δίαυλο εισροής πληροφοριών και αιτημάτων από την τοπική κοινωνία προς τον Δήμαρχο και την Εκτελεστική Επιτροπή.
Δια των Αντιδημάρχων η δημοτική αρχή αποκτά διαρκή εικόνα της πορείας του δημοτικού έργου σε όλη την δημοτική περιφέρεια.Ο Αντιδήμαρχος έχει δικαίωμα να υπογράφει, μετά από εξουσιοδότηση από τον Δήμαρχο, σημαντικά έγγραφα, πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.ο.κ. που διευκολύνουν την εξυπηρέτηση των κατοίκων.
Η θητεία των Αντιδημάρχων είναι τουλάχιστον δυόμιση (2,5) ετών και στη διάρκεια αυτή δεν είναι δυνατή η αντικατάστασή τους παρά μόνο μετά από ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου.
Η απόφαση διορισμού στην οποία περιλαμβάνεται και η μεταβίβαση αρμοδιοτήτων δημοσιεύεται σε μία τουλάχιστον ημερήσια ή εάν δεν υπάρχει εβδομαδιαία εφημερίδα της πρωτεύουσας του Νομού και οπωσδήποτε αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμουhttp://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Είναι πιστός;


Είναι πιστός;

11/1/2011 6:25:00 μμ

Πατήστε για μεγέθυνση

Το ερώτημα παραμένει πάντοτε διαχρονικό και έχει κατά καιρούς βασανίσει όλες τις γυναίκες. Μήπως με απατάει; Τώρα με τη βοήθεια των ειδικών μπορείτε επιτέλους να διακρίνετε αυτά τα μικρά σημάδια που είναι ικανά να σας αποκαλύψουν αν ο καλός σας είναι πιστός ή όχι. Η βρετανική Daily Mail δίνει συμβουλές πώς να μάθετε την αλήθεια...

Αν βγάζετε περισσότερα από εκείνον

Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα κάμψει το ανδρικό του εγώ, φθείροντας σε μεγάλο βαθμό τη μεταξύ σας σχέση. Για να μιλήσουμε με τεκμήρια, όπως αποκάλυψε μια νέα έρευνα, οι άντρες που εξαρτώνται οικονομικά από τις συζύγους τους αποδείχθηκαν 5 φορές πιο πιθανό να τις απατήσουν.

Δουλεύει πολλές ώρες

Αν ο αγαπημένος σας ξοδεύει όλη του τη μέρα στη δουλειά, ενώ σας αφιερώνει μόνο ένα 10% του συνολικού του χρόνου, τότε ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε. Σύμφωνα με την Office National Statistics, τα παντρεμένα ζευγάρια με παιδιά περνάνε μόνο 75 λεπτά τη μέρα μαζί. Η συντροφικότητα δεν πρέπει να είναι κλειστοφοβική, αλλά θα πρέπει να επικεντρώνεται στις κοινές δραστηριότητες του ζευγαριού, συμβουλεύει ερευνήτρια.

Συγκατοικείτε πριν παντρευτείτε

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η συγκατοίκηση πριν από τον γάμο δίνει στα ζευγάρια τη δυνατότητα να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο και να γνωριστούν καλύτερα προετοιμάζοντας κατάλληλα το έδαφος για μια ευτυχισμένη μελλοντική συζυγική ζωή. Παρ’ όλα αυτά μια νέα έρευνα έρχεται να ταράξει τα νερά, αποδεικνύοντας ότι τα ζευγάρια που επιλέγουν αυτόν τον δρόμο καταλήγουν με 40% περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν.

Θέμα κληρονομικότητας

Κι όμως! Η απιστία μπορεί να είναι θέμα κληρονομικότητας. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει μια έρευνα του ινστιτούτου της Karolinska, στη Στοκχόλμη. Άνδρες που κληρονομούν μια γενετική μεταβλητή, η οποία επηρεάζει μια συγκεκριμένη εξαιρετικά σημαντική ορμόνη επονομαζόμενη vasopressin έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν εύθραυστες σχέσεις και μεγάλα προβλήματα στον γάμο τους, ενώ είναι σίγουρα πολύ πιο πιθανό να μην παντρευτούν ποτέ.

Έχει δίδυμο αδερφό που είναι άπιστος;

Αν ναι, τότε θα πρέπει να φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικές αφού είναι πολύ πιθανό να μιμηθεί τη συμπεριφορά του αδερφού του. Ο δόκτωρ Cherkas, γενετικός αναλυτής στην κλινική του St Thomas του Λονδίνου απέδειξε ότι τα ομοζυγωτικά δίδυμα που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό έχουν 200% περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν αν ο ένας απ’ αυτούς έχει ήδη μια εξωσυζυγική σχέση στο ενεργητικό του.

Έχει ξαναπαντρευτεί, ενώ εσείς όχι

Δυο χρόνια πριν η European Journal of Operational Research εντόπισε 1.000 ζευγάρια που ήταν ήδη παντρεμένα ή βρίσκονταν σε σοβαρή σχέση για τουλάχιστον 5 χρόνια. Οι ερευνητές έδειξαν ότι ένα προηγούμενο διαζύγιο μείωνε δραματικά τις πιθανότητες επιβίωσης μιας σχέσης.

Έχει εμμονή με το σεξ

Το 1/3 από 1.468 άνδρες παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί πορνογραφία στο Διαδίκτυο. Οι άντρες που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν το internet για τέτοιους σκοπούς έχουν και τις λιγότερες πιθανότητες να παραμείνουν πιστοί καθώς το κατά βάση ανδρικό αυτό χόμπι έχει ολέθρια αποτελέσματα στα συναισθήματα φθείροντας σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις.

Έχει θρησκευτική εκπαίδευση

Οι άνθρωποι που αισθάνονται καταπιεσμένοι από θρησκευτικές και πολιτισμικές ιδέες είναι αυτοί που συχνά αισθάνονται την ανάγκη να παντρευτούν σε μικρή ηλικία. Ως αποτέλεσμα, έχουν και τις μεγαλύτερες πιθανότητες να νιώσουν απογοητευμένοι από τη συζυγική τους σχέση, όπως αναφέρει μελετητής.

Δεν συμπαθεί την οικογένεια και τους φίλους σας

Αν ο αγαπημένος σας δεν είναι πιστός θα ρισκάρει να χάσει μαζί με σας και όλο τον οικογενειακό και φιλικό σας κύκλο.

Είναι εθισμένος στο Facebook

Ε, ναι λοιπόν! Το Facebook ευθύνεται για ένα μεγάλο ποσοστό αιτήσεων διαζυγίου.

Έχει μικρότερο IQ από σας

Λίγους μήνες πριν, ερευνητές του London School of Economics and Political Science, αποκάλυψαν ότι όσο πιο έξυπνος είναι ένας άντρας τόσο λιγότερες είναι και οι πιθανότητες να απατήσει την εκάστοτε σύντροφό του http://www.real.gr

Ελέγξτε τον θυμό σαςΕλέγξτε τον θυμό σας
10/1/2011 3:45:00 μμ


Πατήστε για μεγέθυνση
Μέσα στην καθημερινότητάς μας υπάρχουν αρκετές άσχημες και δύσκολες στιγμές, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεσπάμε τα νεύρα μας σε λάθος ανθρώπους. Οι California Psychics συμβουλεύουν πώς να συγκρατήσετε τον θυμό σας και να παραμείνετε ήρεμοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.1. Χαλαρό περιβάλλον μέσα στο αυτοκίνητοΣυνήθως, οι περισσότεροι άνθρωποι μέσα στο αυτοκίνητο ακούν δυνατή μουσική ή επιλέγουν «λάθος παρέα» για να τους συντροφεύει στη διαδρομή τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλείται θυμός τόσο από το εσωτερικό περιβάλλον όσο κι από το εξωτερικό χάος της κίνησης. Αναλυτικότερα, οι επιλογές που κάνετε καθημερινά στη διαδρομή για τη δουλειά σας μπορεί να επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα στη διάθεσή σας και να σας επηρεάσουν αρνητικά. Επομένως, καλό θα ήταν να επιλέξετε μία χαλαρή μουσική και ένα όμορφο περιβάλλον στο εσωτερικό του αυτοκινήτου για να μπορείτε να φτάσετε ήρεμοι στη δουλειά σας.2. Αλλάξτε τη νοοτροπία σας Για να παραμείνετε ήρεμοι κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και δράσης. Δεν θα πρέπει να φορτώνετε το μυαλό σας με πολλές πληροφορίες και δεδομένα γιατί έτσι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να αγχωθείτε και να εκνευριστείτε λόγω του ότι δεν θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το χάος των υποχρεώσεών σας. Επομένως, αρχειοθετείστε τις εργασίας της ημέρας και όχι της εβδομάδας. Επίσης, το γέλιο είναι ένα μεγάλο αντίδοτο. 3. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του άλλου Για να παραμείνετε ήρεμοι θα πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας στη θέση του άλλου συνανθρώπου σας ζώντας κι εσείς το πρόβλημά του. Όταν συναντάτε μποτιλιάρισμα στον δρόμο δεν θα πρέπει να εκνευρίζεστε λόγω του ότι θα καθυστερήσετε στις δουλειές σας, αλλά να σκεφτείτε ότι είστε ένας από τους πολλούς που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. 4. ΧαλαρώστεΌταν παρατηρείτε ότι η συναισθηματική σας αναστάτωση είναι έκδηλη τότε θα πρέπει να χαλαρώσετε. Παίρνοντας βαθιές, αργές αναπνοές θα μειώσετε άμεσα την αρτηριακή σας πίεση. Κι όταν το καταφέρετε αυτό τότε σίγουρα θα αντιμετωπίσετε πιο ψύχραιμα την κατάσταση.5. Μικρές ισομετρικές ασκήσεις Ένας τρόπος για να χαλαρώσετε το σώμα σας και κατά συνέπεια και το μυαλό σας από τις διάφορες αρνητικές σκέψεις είναι να δοκιμάσετε κάποιες μικρές ισομετρικές ασκήσεις. Οι ασκήσεις αυτές είναι πολύ αποτελεσματικές για την απελευθέρωση του στρες. Με αυτόν τον τρόπο θα διώξετε από πάνω σας μεγάλο μέρος της εσωτερικής σας έντασης και με ηρεμία θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί http://www.real.gr