Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

Μήνυμα του βουλευτή Ευρυτανίας Ηλία Καρανίκα για την νέα χρονιά


Μήνυμα του βουλευτή Ευρυτανίας Ηλία Καρανίκα για την νέα χρονιά


Μήνυμα του βουλευτή Ευρυτανίας κ.Ηλιά Καρανίκα για το νέο έτος 2011..
" Αγαπητές συμπατριώτισσες-αγαπητοί συμπατριώτες,
Θέλω ολόψυχα να σας ευχηθώ Υγεία και Χαρά για τον καινούριο χρόνο που μόλις ξεκινάει.Το 2011 μας χρωστά και του χρωστάμε να είναι χρονιά μεγαλύτερης αισιοδοξίας, χαράς, δύναμης και συμμετοχής.
Η Ευρυτανία, όπως και όλη η Ελλάδα, κάνει έναν μεγάλο αγώνα να ορθοποδήσει.Σʼ αυτόν τον αγώνα ας σκεπτόμαστε ότι είμαστε όλοι μαζί.Η νέα χρονιά μπορεί να είναι χρονιά ακόμα πιο δυναμικής απελευθέρωσης των ιδεών και των προβληματισμών μας μέσα από τη συμμετοχή όλων μας στη γειτονιά, το χωριό, την πόλη.
Τόσο στις μικρές, όσο και στις μεγάλες αποφάσεις υπάρχει χώρος για διάλογο, συνδιαμόρφωση και προοπτική. Μαζί με δομές και νοοτροπίες που μας καθήλωσαν ας αλλάξουμε και τους εαυτούς μας.
Το χρωστάμε τουλάχιστον στους νέους του τόπου μας.
Χρόνια Πολλά
Καλή Χρονιά!" http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Ο ετήσιος χορός των Ευρυτάνων της Φθιώτιδας


Ο ετήσιος χορός των Ευρυτάνων της Φθιώτιδας


Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε χθές ο Σύνδεσμος Ευρυτάνων του νομού Φθιώτιδας.
Η εκδήλωση έγινε στο «Κτήμα Πασιάκου» με αρκετούς συμπατριώτες μας να διασκεδάζουν με την συνοδεία των χορευτικών του συνδέσμου, και την ορχήστρα αποτελούμενη από τον Λάμπρο Σκάρλα και την Αγγέλα Αλεξιάδου στο τραγούδι και τον Τάκη Φουρλίγκα στο κλαρίνο.
Τους ευχόμαστε καλή χρονιά και πάντα τέτοια.....

Συμμετέχουμε στο Πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων την Κυριακή 9 Ιανουαρίου


Συμμετέχουμε στο Πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων την Κυριακή 9 Ιανουαρίου
Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς


Τις νέες αυξήσεις στα διόδια, ακολουθεί η επαίσχυντη απόπειρα να φοβίσουν τους οδηγούς που δεν πληρώνουν και που διαρκώς αυξάνονται. Η απάντηση των πολιτών πρέπει να είναι δυναμική και συλλογική. Οι αποικιακές συμβάσεις παραχώρησης πρέπει να καταργηθούν στην πράξη.
Συμμετέχουμε στο Πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων την Κυριακή 9 Ιανουαρίου και ώρα 15.00, σε όλους τους σταθμούς διοδίων που βρίσκονται στην εθνική οδό, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Καλαμάτα. Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην κινητοποίηση και μην καταβάλουν διόδια, αφού:
• πληρώνουμε υπερβολικά υψηλά τέλη κυκλοφορίας για άθλιους δρόμους• έχουμε ήδη πληρώσει πολλές φορές για τις απαλλοτριώσεις και την κατασκευή του Εθνικού Οδικού Δικτύου
· οι δρόμοι συνεχίζουν να κατασκευάζονται με εθνικά και κοινοτικά κονδύλια ενώ οι εταιρείες εισπράττουν τα διόδια• οι νέοι σταθμοί που διαρκώς αυξάνονται, επιβαρύνουν με καυσαέρια το περιβάλλον και δυσκολεύουν την κυκλοφορία
Δεν παραχωρούμε τους δημόσιους δρόμους –
Διεκδικούμε ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση για όλους τους πολίτες
Πρόγραμμα κινητοποίησεων στη Στερεά Ελλάδα την Κυριακή 9/1
Στην Βοιωτία άνοιγμα διοδίων θα γίνει στο 90ο χλμ της Ε.Ο. στις 15.00 (προσυγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς στις 14.00)
Στην Φθιώτιδα άνοιγμα διοδίων θα γίνει στα διόδια της Πελασγίας στις 15.00 (προσυγκέντρωση 2:15 στην Έκθεση Λαμίας), στο Μώλο και στην Τραγάνα στις 16.00http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πρόσληψη ειδικών συμβούλων στο δήμο Καρπενησίου


Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πρόσληψη ειδικών συμβούλων στο δήμο Καρπενησίου


Προσωπικό για την κάλυψη ειδικών θέσεων ζητά ο δήμος Καρπενησίου και καλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, μέχρι και την επόμενη Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011, στο γραφείο του δημάρχου. Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν.3584/07 (άρθρα 11 έως 17).
Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής, ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λ.π.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης.
Επίσης η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας. Σύμφωνα με το νόμο πάντως η επιλογή των συμβούλων είναι αποκλειστική απόφαση του δημάρχου κ. Κώστα Μπακογιάννη.http://prassia-eyrytanias.blogspot.com

Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Ο Σύλλογος Απέραντων σας προσκαλεί στην κοπή της πίτας την Κυριακή 23-1-2011 και ώρα 10:30 π.μ. στο ξενοδοχείο ΠΑΡΝΩΝ (Αβραμπος),3ης Σεμπτεμβιοιου & Χαλκοκονδύλη γωνία.