Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ Φαβορί για την Προεδρία η Μαρία Κολοβάκη


ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ Φαβορί για την Προεδρία η Μαρία Κολοβάκη

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Πανευρυτανικό Σύλλογο Αιτ/νιας θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011.
Οι εκλογές θα λάβουν χώρα στα γραφεία του Συλλόγου που εδρεύσει στο Αγρίνιο (Γοργοποτάμου 1), θα ξεκινήσουν στις 7 το πρωί και οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 μ.μ. Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές αυτές έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου, που είναι ταμειακώς ΟΚ, ενώ η ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων έχει εκπνεύσει.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επικρατέστερη να εκλεγεί Πρόεδρος στο νέο Δ.Σ. που θα προκύψει, είναι η κ. Μαρία Κολοβάκη, στέλεχος του Συγκροτήματος ΑΧΕΛΩΟΣ ΔΕΗ και ένα από τα πιο δυναμικά στελέχη του Πανευρυτανικού, με πολύχρονη προσφορά στον Σύλλογο. Η κ. Κολοβάκη είναι η εμπνεύστρια και δημιουργός του χορευτικού του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτ/νιας καθώς και μέλος της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας του Συλλόγου, με πολλά άρθρα και ρεπορτάζ. Αξιοσημείωτο τέλος να αναφέρουμε ότι είναι σύζυγος του πρώην Προέδρου του Πανευρυτανικού και νυν Αντιπροέδρου της ΟΕΣ, κ. Ελευθερίου Κολοβάκη. ttp://evrytanikospalmos.blogspot.com/,

ΩΤΟ - ΣΤΟΠ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑΚάποιος με την κατσίκα του περιμένει στην άκρη της εθνικής οδού βούλπης - Παλαιοκατούνας κάνοντας ωτο - στόπ.
Σταματάει κάποιος οδηγός και τον ρωτάει που πηγαίνει.
- Στην διασταυρωση για ποταμιά του λεεϊ....
- Κυριέ μου θα σε έπαιρνα αλλά χωρίς την κατσίκα σου.
- Αυτό δεν γίνεται, πάντως σε ευχαριστώ.
Σε λίγο σταματάει μία Μερσέντες και ο οδηγός τον ρωτάει που πηγαίνει.
- Στην διασταυρωση για ποταμιά του λεεϊ...
Να σε πάρω μαζί μου αλλά με την κατσίκα τι θά κάνουμε ?
- Μην στεναχωριέσαι θα την δέσουμε στον προφυλακτήρα, γίνετα ι?
Βεβαίως και γίνεται απαντάει ο οδηγός σκεπτόμενος ότι η κατσίκα δεν θα αντέξει την ταχύτητα και στην διαδρομή θα σκάσει και θα την ξεφορτωθούν.
Ξεκινούν λοιπόν και ο οδηγός ανέπτυσε ταχύτητα αλλά έβλεπε την κατσίκα να ακολουθεί κανονικά. Οταν έφθασε να τρέχει με οσα παραπάνω χιλιόμετρα μπορούσε βλέπει απο τον καθρέπτη την κατσίκα να του ανοιγοκλείνει το αριστερό μάτι και ρωτάει με αγανάκτηση και απορία τον συνεπιβάτη του :
- Φίλε γιατί η κατσίκα μου ανοιγοκλείνει το μάτι?
- Α, δεν ξέρεις ανάβει φλάς για να σε προσπεράσει!