Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Ο αγιασμός των υδάτων στο ΚαρπενήσιΠέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011
Ο αγιασμός των υδάτων στο Καρπενήσι

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν η γιορτή των θεοφανίων και ο αγιασμός των υδάτων στην Ευρυτανική πρωτεύουσα.
Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Νικολάου, εκπροσώπων της τοπικής πολιτειακής ,στρατιωτικής αλλά και άλλων αρχών του τόπου όπως και πλήθος Ευρυτάνων έγινε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο κ0λυμβητήριο Καρπενησίου.
Στην πισίνα του κολυμβητηρίου βούτηξαν μικροί αθλητές όπου και ανέσυραν τον Σταυρό. http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Τα χρήματα... αιτία χωρισμού


Τα χρήματα... αιτία χωρισμού

5/1/2011 3:37:00 μμ Καραμήτσου Ελένη

Πατήστε για μεγέθυνση

Τέλος οι εποχές που ο έρωτας περνούσε από το στομάχι. Τώρα περνά πρώτα από το πορτοφόλι, καθώς όπως αναφέρει νέα έρευνα, τα χρήματα είναι η καθοριστική αιτία χωρισμού ανάμεσα στα ζευγάρια.

Τα καβγαδάκια σχετικά με τον οικονομικό προϋπολογισμό των ζευγαριών, είναι από τις σημαντικότερες αιτίες που επιφέρει... χωρισμό.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η Daily Mail, οι Βρετανοί σε διπλάσιο ποσοστό από άλλους Ευρωπαίους είναι πιθανόν να τερματίσουν μία σχέση εξαιτίας των χρημάτων απ’ ό,τι για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Περίπου το 58% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως τα χρήματα διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη σχέση του τόσο ώστε να χωρίσουν εξαιτίας τους, ενώ μόλις το 21% χώρισαν λόγω απιστίας, το 17% επειδή έπαψαν να αγαπούν το έτερον ήμισυ και το 15% εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων http://www.real.gr