Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Στη βουλή η επιστολή της Κίνησης Πολιτών Πρασιάς(ΚΙ.ΠΟ.Π.Ε)για τα τηλεοπτικά κανάλια

Μεγάλο ντόρο προκάλεσε η επιστολή της ΚΙ.ΠΟ.Π.Ε (Κίνησης Πολιτών Πρασιάς Ευρυτανίας) σχετικά με το πρόβλημα των ορεινών περιοχών της Δυτικής Ευρυτανίας και δει των χωριών της Πρασιάς στην δυνατότητα πρόσβασης σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.
Έγκριτες εφημερίδες πανελλαδικής εμβέλειας(Καθημερινή,espresso,city press κ.α),καθώς και πλήθος απο ηλεκτρονικά μέσα της Αθήνας(zougla,newsit κ.α) και της περιφέρειας αναδημοσίευσαν την επιστολή με πλήθος αρνητικών σχολίων για την κατάσταση και την κατάντια αυτή που περνούν οι περιοχές αυτές.
Ακόμα και στην Βουλή έφτασε η επιστολή της Κίνησης Πολιτών με θετικές παρεμβάσεις Βουλευτών. Αρχικά με αναφορά για το θέμα απο τον Βουλευτή Ευρυτανίας κ.Ηλία Καρανίκα προς τον Υπουργό Υποδομών αλλά και τον Επικρατείας καθώς και με ερώτηση(1672/18-11-11) του Ευρυτάνα Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής και τ. Υφυπουργός κ.Θανάση Μπούρα προς τον ιδίο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Με αυτό το τρόπο συμβάλλανε όλοι μαζί στην προβολή του προβλήματος ώστε να μαθευτεί η είδηση με το καλύτερο τρόπο και να δοθεί επιτέλους λύση στο χρόνιο πρόβλημα των συμπατριωτών μας.
Αρνητική εντύπωση προκαλεί ωστόσο σε όλους μας ότι την επιστολή δεν μπήκαν στο κόπο να την
δημοσιεύσουν οι τοπικές εφημερίδες του Καρπενησίου όπως και κάθε επιστολή και δελτίο τύπου που στέλνεται απο τη ΚΙ.ΠΟ.Π.Ε.

Από ότι φαίνεται δεν ενδιαφέρονται και πολυνοιάζονται για τα καθημερινά προβλήματα της Δυτικής Ευρυτανίας παρά μόνο για το lobby της "πλατείας"στο Καρπενήσι .Αυτοί θα ξέρουν καλύτερα σαν μεγαλοδημοσιογράφοι της "πλατείας" που είναι....
Δείτε την σχετική ανάρτησή μας για το θέμα καθώς και την επιστολή της ΚΙ.ΠΟ.Π.Ε