Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ





Καρπενήσι, 31 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη χαρά, η Δημοτική Αρχή παρουσιάζει σήμερα στους δημότες και τους επισκέπτες το νέο λογότυπο του Δήμου Καρπενησίου.
Η νέα Δημοτική Αρχή αναζήτησε ένα λογότυπο ικανό να παρουσιάζεται σε όλα τα κτίρια και τα επίσημα έγγραφά του Δήμου, και ταυτόχρονα να μπορεί να υποστηρίζει τις δράσεις τουριστικής προβολής και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Κατέληξε λοιπόν, σε ένα λογότυπο που εξυπηρετεί κάθε ανάγκη του Δήμου Καρπενησίου, αλλά και αναδεικνύει τα ιδιαίτερα στοιχεία εκείνα που τον χαρακτηρίζουν.
Σε κυκλικό σχήμα, παρουσιάζονται τρία από τα δομικά στοιχεία του Δήμου μας: η πέτρα, το ξύλο και το πράσινο της χλωρίδας. Ο τόπος μας είναι το φυσικό μας περιβάλλον. Ζούμε σε αυτό, ζούμε από αυτό, εμπνεόμαστε από αυτό. Το Καρπενήσι, η Ποταμία, η Δομνίστα, οι Κτημένιοι, ο Φουρνάς, ο Προυσός βρίσκονται στη συνείδηση του καθενός αλληλένδετα με τη φύση. Γι’ αυτό λοιπόν επιλέξαμε έναν σύγχρονο, αφαιρετικό αλλά και διαχρονικό συνάμα σχηματισμό που μπορεί πολύ απλά να δώσει την εικόνα και το χαρακτήρα του Νέου Δήμου Καρπενησίου.

Μεγιά σας...