Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Νέο Απορριμματοφόρο όχημα στο Δήμο Καρπενησίου

Καρπενήσι, 7 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέο Απορριμματοφόρο όχημα στο Δήμο Καρπενησίου
από το Δήμο Αθηναίων
Με επιστολή προς τον αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, κύριο Ανδρέα Βαρελά, στις 4 Μαΐου 2011 (ΑΠ 6679), ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, ζήτησε από το Δήμο Αθηναίων την παραχώρηση ενός απορριμματοφόρου, προκειμένου να διευκολυνθεί και να ενισχυθεί το έργο της περισυλλογής των απορριμμάτων, στο νέο Δήμο Καρπενησίου.
Ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής, ο κύριος Βαρελάς απάντησε θετικά, ενημερώνοντας το Δήμαρχο για την παραχώρηση από πλευράς του Δήμου Αθηναίων ενός απορριμματοφόρου οχήματος στο Δήμο μας.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε:
Ο νέος Δήμος Καρπενησίου, στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία καλείται να ανταπεξέλθει στην ορθή διαχείριση του φυσικού του περιβάλλοντος, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα. Η συνένωση και των έξι πρώην Δήμων, μας φέρνει αντιμέτωπους, μεταξύ άλλων, και με το μεγάλο ζήτημα της καθαριότητας και της αποκομιδής των απορριμμάτων ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου. Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Αθηναίων και τον αντιδήμαρχο κύριο Βαρελά, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας, εφοδιάζοντας μας με ένα απορριμματοφόρο όχημα, το οποίο και θα ενισχύσει σημαντικά το έργο του Δήμου μας.