Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ:O Περγαντάς αδρανεί στα μεγάλα προβλήματα της Ευρυτανίας.Η δεν μπορεί ή αυθαιρετεί

 

Aιχμές και ευθεία επίθεση του πρώην Νομάρχη
Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην Νομάρχης Ευρυτανίας και νυν Περιφερειακός σύμβουλος κ.Κώστας Κοντογεώργος  κατά του Περιφερειάρχη κ.Κ.Περγαντά στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο όσων αφορά την αδράνεια που συντελείτε στα έργα στο νομό.
Μεταξύ άλλων τόνισε:
"Εμείς δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάκτυλό μας για να δικαιολογήσουμε την οποιαδήποτε πολιτική κατάσταση και αυτό λέμε και σήμερα. Η περιφέρεια με τη σημερινή εκπροσώπηση αδράνησε για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Ευρυτανία. "
Ρίχνοντας ευθύνες στον Περιφερειάρχη για την αργοπορία στην λύση των προβλημάτων της Ευρυτανίας τόνισε:
"Και για το ΠΙΝΔΟΣ και την 766. 'Η αδράνησε ή εκτελεί εντολές, ας αποφασίσει τι κάνει. Δεν θα δεχθούμε να χωρίσει τους πολίτες σε πολλές κατηγορίες. Εμείς εκτιμούμε ότι η ηγεσία της περιφέρειας ή δεν μπορεί ή αυθαιρετεί ή τέλος πάντων δεν ακούγεται από κανέναν. Αυτό να βγεί και να το πει στους πολίτες. Δεν δέχομαι την οποιαδήποτε κατηγορία. Αν η περιφέρεια δεν θέλει να διεκδικήσει για λογαριασμό της Ευρυτανίας, να μας το πει να του διεκδικήσουμε μόνοι μας".
Δικαιολόγώντας την οργή του και τους υψηλούς τόνους  ο Κώστας Κοντογιώργος είπε:
"Aνέβασα τους τόνους και δεν το μετανιώνω, απέναντι στον περιφερειάρχη, γιατί νόμισε πως απευθύνεται σε κάποιο σχολιαρούδι, λες και δεν ξέρουμε εμείς από προγράμματα και προγραμματισμό θέλοντας να αποφύγει να δώσει απαντήσεις".http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/