Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ....

Έεεεξω απ' τα δόντια Πατριώτη
***Λαθρομετανάστευση, τρομοκρατία, βία και χάος.Ακόμα ένα περιστατικό βίας που δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν. Καθημερινό φαινόμενο πλέον στα στενά της Αθήνας, λαθρομετανάστες να χτυπάνε έλληνες και αλλοδαπούς και το αντίστροφο. Το γιατί; Μόνο αυτοί γνωρίζουν. Για επιβίωση, για πλάκα, δεν έχει....σημασία. Σημασία έχει ότι στην Αθήνα επικρατεί το χάος, το μαχαίρι και οι μολότοφ.
Ο κόσμος έφτασε στα όρια του, αλλά δυστυχώς είναι μόνος του. Οι πολιτικοί; Αυτοί ακόμα συσκέψεις κάνουν για την αντιμετώπιση του προβλήματος.Συσκέψεις στις συσκέψεις και πάλι συσκέψεις. Στο ενδιάμεσο όμως κάποιος πεθαίνει, κάποιος βάζει λουκέτο στο μαγαζί του, κάποιος φοβάται να ζήσει στην χώρα του..
Η Αθήνα που ζούμε και μεγαλώσαμε  δεν υπάρχει πια. Η χώρα που μεγάλωσα δεν υπάρχει πια. Στην θέση της βρίσκεται ένας νεκροζώντανος οργανισμός, που προσπαθεί να πάρει ανάσες, αλλά του έχουν κλείσει την παροχή οξυγόνου.
***Αυτοί που κυβερνάνε δυστυχώς ορίζουν τις ζωές μας και το μέλλον μας, αλλά χωρίς εμάς. Αυτοί νιώθουν ασφαλείς στα μεγάλα σαλόνια τους και στις δερμάτινες καρέκλες τους. Τους βολεύει το χάος που επικρατεί; Να κάνουν την «δουλειά» τους ανενόχλητοι όταν ο κόσμος βιώνει τον καθημερινό φόβο και τρόμο;Λένε για μέτρα κατά της εγκληματικότητας. Για επιχειρηματικότητα, για κατοίκηση του κέντρου και για κίνητρα στους λαθρομετανάστες να επαναπατριστούν. Μα είμαστε σοβαροί; Ποιος θα πάει να μείνει εκεί; Ποιος θα ανοίξει μαγαζί εκεί; Αν δεν πάρουμε δραστικά μέτρα, το κέντρο θα γίνει απροσπέλαστο για τους έλληνες. Εκεί θα ζουν μόνο οι λαθρομετανάστες.


***Μήπως πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε Πατριώτη; Μήπως πρέπει να έρθουν αυτοί που μπορούν να βάλουν την χώρα σε μια τάξη; Μήπως να έρθουν αυτοί που μαζί με εμάς, θα επαναφέρουν στην Ελλάδα την λάμψη που τις αξίζει; Όχι της μεταπολίτευσης ή της σημερινής δημοκρατίας.
Αλλά την Ελλάδα του Περικλή και του Αισχύλου. Την Ελλάδα των 300 που στάθηκαν με το στήθος μπροστά και νίκησαν τον Ξέρξη. Την Ελλάδα που όλος ο πλανήτης μιλούσε για αυτήν με θαυμασμό. Την Ελλάδα της ψυχής μας..Τώρα ποιοί είναι αυτοί???Όπως είπε ο Dávila,
Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι ένας φυλακισμένος που νομίζει ότι είναι ελεύθερος επειδή αποφεύγει να αγγίξει τους τοίχους του κελιού του.
Μήπως ήρθε η ώρα να γκρεμίσουμε τους δικούς μας τοίχους;
***Διπλά γενέθλια πριν λίγες μέρες για την Ντόρα Μπακογιάννη που βγήκε μια βόλτα στο Λουξεμβούργο.Η ημέρα ήταν σημαδιακή γιατί είναι η «επέτειος» ενός χρόνου από την διαγραφή της από την ΝΔ.Δεν ξέρουμε αν φεύγει για να ξεχάσει ή αν φεύγει για να γιορτάσει..
Ποιά λέτε να γιόρτασε περισσότερο;;;
***Η καμαριέρα δεν πρόλαβε να ΣΤΡΟΣ....ΚΑΝ...ούτε το κρεβάτι Πατριώτη
Συνέβη κι αυτό. Να… κλονίζεται η ισορροπία της παγκόσμιας οικονομίας από μια καμαριέρα.  Δεν μπορώ να ξέρω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά τέτοιας μορφή εκδίκησης του προλεταριάτου έναντι του καπιταλιστικού συστήματος δεν θα μπορούσε να την φαντασθεί κανείς....
Της φυλακής τα κάγκελα είναι για τους ..ΔΝΤάδες....
***Και εν συνεχεία Πατριώτη να κάνουμε το σταυρό μας μπας και βρεθεί ένας καμαριέρης- αποφασισμένος να θυσιαστεί για την Ευρώπη- να την «πέσει» στην Άνγκελα
***Εκεί στο ΔΗΣΥ  δεν προλαβαίνουν  να ανοίγουν την μαντρόπορτα για να προλάβουν τα μπούν τα παλικάρια της ΝΔ στο Καρπενήσι....Κακός χαμός...Ένας ..ένας παιδιά όλοι θα πάρετε...το κινητό δώρο για την εγγραφή μέλους...
Δεν ξέρω αλλά θα ήθελα να μάθω...Τα μαντρόσκυλα τα έχει εκεί μην φύγουνε και πάνε παραπέρα....Τσαπρού.... τα πράιτα...Πατριώτη..
***Τι φαρσοκομωδεία γίνεται με τη απογραφή...Καταγγελία  στην καταγγελία απο δημάρχους και παρατρεχάμενους ότι τους "κλέβουν" τους πελάτες...δημότες..και τους ανεβάζουν στην Ευρυτανία...Τόσα χρόνια τι γίνονταν ρε παλικάρια....Τόση υποκρισία....Κάτι αντίστοιχο δε κάνετε και εσείς με τα λεωφορεία απο Αθήνα που ανεβαίνουν για Λαμία-Αγρίνιο-Αλίαρτο...Τύχατε στον κοιμισμένο Καμίνη που δεν ξέρει τι του γίνετε!!
*** Εμείς πάντως σαν λαγωνικά που είμαστε βρήκαμε γιατί μπορεί να στέκουν οι καταγγελίες για τηλεφωνικές απογραφές κατοίκων όμορων δήμων....Γιατί οι απογραφείς,άκουσον.... δεν έχουν μολύβια λόγω της ελατωματικής παρτίδας που έφτασε...Τι να κάνουμε...κ.Κοτρώνια...λάθη γίνονται.
***Για κάποια αυτοδιοικητικά παλικάρια που σουλατσάρουν με αυτοκίνητα του δήμου παράνομα και ακατάλληλες ώρες εκεί στο Καρπενήσι...Και όχι μόνο..Γραμματείς και βοηθοί...Τα δικά σας ιχ τα παρκάρατε;;Εμ η βενζίνη έσπασε τα ρεκόρ..το ξέρω..αλλά σας βλέπω στην επόμενη στο YOY TUBE να φιγουράρει η φάτσα σας....
Τα ξαναλέμε Πατριώτ...http://prassia-eyrytanias.blogspot.com