Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΟΜΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ


 

       Ομαλά συνεχίζεται η απογραφή πληθυσμού στην Ευρυτανία που ξεκίνησε από 10 Μαίου. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν ασχοληθεί και προσπαθούν να απογράψουν όλους τους Ευρυτάνες για το καλό του τόπου.Από πληροφορίες που έχει το blog μας, μαθαίνουμε ότι σε πολλά χωριά οι αρμόδιοι της απογραφής αλλά και οι Τοπικοί Πρόεδροι και Αντιπρόσωποι των Συλλόγων τρέχουν ακόμα καθημερινά και όλη την ημέρα ώστε να προλάβουν να τους απογράψουν όλους.
      Λίγες ημέρες μείνανε  να τελειώσει η απογραφή και για αυτό καλό είναι να αγωνιστούμε όλοι να μαζευτούμε περισσότεροι , για το καλό του Νομού μας.


      Πληροφορίες επίσης λένε ότι στον Δήμο Λαμίας υπάρχουν αντιδράσεις για Ευρυτάνες που μένουν στην Λαμία και απογράφονται στην Ευρυτανία........Δεν νομίζουμε να υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει να απογραφεί στον τόπο του ανεξαρτήτως που μένει και επίσης δεν νομίζουμε να έγιναν τηλεφωνικές απογραφές. Επίσης οποιοσδήπωτε έχει το δικαίωμα να πάει βόλτα στο χωριό του όποτε θέλει (( δεν νομίζουμε να χρειάζετε άδεια απο τον Δήμο Λαμίας)). Και αν νομίζετε ότι στον Δήμο Λαμιέων τα προβλήματα δημιουργούντε απο τους Ευρυτάνες που δεν απογράφονται, κάνετε μεγάλο λάθος...!!!!!!

                                 ''Ευρυτάνες γεννηθήκαμε Ευρυτάνες θα πεθάνουμε'' και δεν αλλάζουμε το ΄΄ονομά ΄΄ μας εμείς για κερδοσκοπικά συμφέροντα διαφόρων Δήμων και άλλους φορείς!!!!!http://dafnoylaeyrytanias.blogspot.com/