Σάββατο 21 Μαΐου 2011

«Εκτός από τις διατάξεις του νόμου έλαβα υπόψη και την ανάγκη συντονισμού και εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου Ρόδου», δήλωσε στη «δ» ο κ. Παύλος Τσίπρας.

Ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν οι μετακινήσεις προσωπικού στο δήμο Ρόδου.

Συγκεκριμένα με απόφαση την οποία υπέγραψε ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Παύλος Τσίπρας, δόθηκε το «πράσινο φως» για τη μετακίνηση 14 υπαλλήλων σε υπηρεσίες του.
«Εκτός από τις διατάξεις του νόμου έλαβα υπόψη και την ανάγκη συντονισμού και εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου Ρόδου», δήλωσε στη «δ» ο κ. Παύλος Τσίπρας.
Αναλυτικά, με την απόφαση που υπεγράφη από τον κ. Τσίπρα μετακινούνται οι εξής υπάλληλοι:
1.Παρτσωτάκης Κωνσταντίνος του Γεωργίου, μόνιμος υπάλληλος του κλάδου ΤΕ3 Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Β' από τη Δημοτική Ενότητα Λινδίων στο Γραφείο Προγραμματισμού και Τεκμηρίωσης του Τμήματος Προγραμματισμού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού της Δημοτικής Ενότητας Ροδίων του Δήμου Ρόδου.
2.Τσακμακίδου Αικατερίνη του Αριστείδη, μόνιμη υπάλληλος του κλάδου ΠΕ9 Γεωπόνων με βαθμό Β' από τη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας στο Γραφείο Προγραμματισμού και Τεκμηρίωσης του Τμήματος Προγραμματισμού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού της Δημοτικής Ενότητας Ροδίων του Δήμου Ρόδου.
3.Κολεζάκη Μαρία του Νικολάου, μόνιμη υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Περιβαλλοντολόγων με βαθμό Β' από τη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων στο Γραφείο Προγραμματισμού και Τεκμηρίωσης του Τμήματος Προγραμματισμού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού της Δημοτικής Ενότητας Ροδίων του Δήμου Ρόδου.
4.Πάχιας Στέφανος του Μυριαλλή, μόνιμος υπάλληλος του κλάδου ΠΕΙ Διοικητικού - Οικονομικού με βαθμό Δ' από τη Δημοτική Ενότητα Λινδίων στο Τμήμα Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών & Ταμείου της Δημοτικής Ενότητας Ροδίων.
5.Τσακίρη Χαριστούλα του Μιχαήλ, μόνιμη υπάλληλος του κλάδου ΤΕ 17 Διοικητικού - Λογιστικού με βαθμό Γ' από τη Δημοτική Ενότητα Λινδίων στο Τμήμα Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών & Ταμείου της Δημοτικής Ενότητας Ροδίων.
6.Στελλάς Εμμανουήλ του Δημητρίου, μόνιμος υπάλληλος του κλάδου ΠΕΙ Διοικητικού - Οικονομικού με βαθμό Γ' από τη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου στο Τμήμα Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών & Ταμείου της Δημοτικής Ενότητας Ροδίων.
7.Παπασάββα Δέσποινα του Γεωργίου, μόνιμη υπάλληλος του κλάδου ΤΕ17 Διοικητικού -Λογιστικού με βαθμό Γ' από τη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων στο Τμήμα Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών & Ταμείου της Δημοτικής Ενότητας Ροδίων.
8.Παπάς Δημήτριος του Μιχαήλ, υπάλληλος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του κλάδου ΠΕ Οικονομολόγων από τη Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού στο Τμήμα Ελέγχου Προσόδων και Βεβαιώσεων Φόρων και Εισφορών της Διεύθυνσης Εσόδων και Περιουσίας της Δημοτικής Ενότητας Ροδίων.
9.Αχείμαστου Αγγελική του Γεωργίου, μόνιμη υπάλληλος του κλάδου ΠΕΙ Διοικητικού - Οικονομικού με βαθμό Γ' από τη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου στο Τμήμα Λογιστικής Εσόδων - Εξόδων της Δ/νσης Οικονομικών & Ταμείου της Δημοτικής Ενότητας Ροδίων.
10.Μπίλλη Νεκταρία του Ιωάννη, μόνιμη υπάλληλος του κλάδου ΔΕ 1 Διοικητικού με βαθμό Β' από τη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων στο Γραφείο Διαχείρισης Αξιοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Τμήματος Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής της Δημοτικής Ενότητας Ροδίων του Δήμου Ρόδου.
11. Χαραλάμπους Άννα του Πέτρου, μόνιμη υπάλληλος του κλάδου ΤΕ17 Διοικητικού - Λογιστικού με βαθμό Δ' από τη Δημοτική Ενότητα Νότιας Ρόδου στο Γραφείο του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου.
12.Κατσαρά Ανθή του Βασιλείου, μόνιμη υπάλληλος του κλάδου ΔΕΙ Διοικητικού με βαθμό Α' από το Τμήμα Ταμείου της Διεύθυνσης Οικονομικών και Ταμείου της Δημοτικής Ενότητας Ροδίων του Δήμου Ρόδου στο Γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Ν. Τσουκαλά.
13.Ζουρδή Αικατερίνη του Αντωνίου, υπάλληλος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του κλάδου ΔΕ Διοικητικού με βαθμό Γ' από το Γραφείο Μισθοδοσίας και Κινήτρων της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής στο Γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου.
14.Μάκρας Ιωάννης του Παναγιώτη, μόνιμος υπάλληλος του κλάδου ΔΕΙ Διοικητικού με βαθμό Α' από το Τμήμα Νέων Τεχνολογιών και Μηχανογράφησης της Δ/νσης Στρατηγικού Σχεδιασμού στο Γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου ως υπεύθυνος διοικητικής υποστήριξης και γραμματέας της Οικονομικής Επιτροπής.