Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΘΥΜΙΟΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ: Ψευδής και ανυπόστατες οι κατηγορίες για υφαρπαγή κατοίκων απο τον δήμο Αγράφων

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

"Στερούνται φιλότιμο όσοι κατηγορούν τα Άγραφα"
Για ψευδής και ανυπόστατες κατηγορίες μιλά ο Αντιδήμαρχος Αγράφων Θύμιος Μιχόπουλος στην επικοινωνία που είχε με το Prasia.com με αφορμή τις συνεχείς ανακοινώσεις-καταγγελίες της Δημοτικής αρχής της Λαμίας περί παράνομων μετακινήσεων δημοτών προς τον δήμο Αγράφων εν όψει απογραφής.
Τόνισε πως οι Αγραφιώτες στηρίζουν και θα στηρίζουν με οποιοδήποτε τρόπο το δήμο και ξεκαθάρισε πως μόνο κάποιοι ηλικιωμένοι για συναισθηματικούς κυρίως λόγους αν και κατοικούν αλλού κάποιους μήνες τον χρόνο απογράφονται στον Δήμο Αγράφων.
Μιλώντας επίσης στον  FΜ-1 της Λαμίας ο αντιδήμαρχος Αγράφων  διέψευσε οποιαδήποτε επιστολή για ομαδική απογραφή στον ΄δήμο και μίλησε για έλλειψη φιλότιμου όσων κατηγορούν την απομακρυσμένη περιοχή των Αγράφων για υφαρπαγή κατοίκων.
Η αναφορά του αυτή  στο φιλότιμο προκάλεσε την αντίδραση του αντιδημάρχου Λαμιέων Σωτήρη Κουτσοβέλη ο οποίος εμμένει στις καταγγελίες για ομαδική φυγή από την Λαμία , κάνει λόγο για δημοσιευμένη επιστολή του Δήμου Αγράφων και μεταφέρει και την προσωπική του εμπειρία για αυξημένη κίνηση ακόμη και με τουριστικά λεωφορεία το Σαββατοκύριακο προς Ευρυτανία .
Έντονες αντιδράσεις είχαμε επίσης απο τον πρόεδρο του συνδέσμου Ευρυτάνων Νίκο Μπούρα όπου μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του FΜ-1 διέψευσεν κατηγορηματικά πως αναμείχθηκαν στην προσπάθεια απογραφής των μελών τους στον τόπο καταγωγής τους.