Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Φρένο» στις αλόγιστες μετακινήσεις προσωπικού

«Φρένο» στις αλλεπάλληλες μετακινήσεις προσωπικού επιχειρούν να βάλουν με απόφαση που υπέγραψαν ο αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών κ. Στράτος Καρίκης και ο γενικός γραμματέας του δήμου Ρόδου κ. Παύλος Τσίπρας.
http://www.dimokratiki.gr«Από τώρα και στο εξής καμία μετακίνηση δεν θα εγκρίνεται αν δεν τελεί υπό την έγκριση του αρμοδίου αντιδημάρχου και τη δική μου», δήλωσε στη «δ» ο γενικός γραμματέας του δήμου Ρόδου κ. Παύλος Τσίπρας.
Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Σταύρος Χατζηστρατής, τονίζοντας πως οι αντιδήμαρχοι θα πρέπει να συνετιστούν και να μη μετακινούν το προσωπικό του δήμου Ρόδου χωρίς να έχουν πάρει τις σχετικές εγκρίσεις.
«Θα πρέπει επίσης να μην απασχολούν το μόνιμο προσωπικό τις Κυριακές γιατί αν συμβεί κάτι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τις συνέπειες», υπογράμμισε ο κ. Σταύρος Χατζηστρατής.
Στην απόφαση που συνυπέγραψαν ο αντιδήμαρχος διοικητικών κ. Στράτος Καρίκης και ο γενικός γραμματέας του δήμου Ρόδου κ. Παύλος Τσίπρας αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα:
«Σας υπενθυμίζουμε ότι με την αριθμ. 5 / 3-1-11 απόφαση του Δημάρχου Ρόδου υπεύθυνος αντιδήμαρχος Διοίκησης ορίστηκε ο κ. Ευστράτιος Καρίκης και με την αριθμ. 626/28-4-2011 απόφαση Δημάρχου Ρόδου μεταξύ άλλων, ανατέθηκε στο Γενικό Γραμματέα του δήμου Ρόδου να υπογράφει τις αποφάσεις εσωτερικών μετακινήσεων των υπαλλήλων.
Σε εφαρμογή των ανωτέρω αποφάσεων Δημάρχου και επειδή παρατηρήθηκαν φαινόμενα εσωτερικής μετακίνησης υπαλλήλων , με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυσλειτουργίες σε υπηρεσίες μας παρακαλούμε όπως καμία μετακίνηση να μην πραγματοποιείται αν προηγουμένως δεν έχει αποσταλεί αίτημα και δεν έχει εγκριθεί από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Διοίκησης και τον γενικό γραμματέα του δήμου Ρόδου».