Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

"Δυνατή" μεταγραφή για την Ντόρα

 Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας Δημήτρης Χρυσικός στρατιώτης της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Μπορεί ο κόσμος να το είχε τούμπανο στο Καρπενήσι για τις "ιδιαίτερες σχέσεις" τελευταία αλλά και πρίν,του προέδρου της ΝΟΔΕ Τάκη Χρυσικού με την Ντόρα Μπακογιάνννη και την τυχόν εισχώρηση του στο ΔΗΣΥ  όμως αν δε υπάρξει δια στόματος επιβεβαίωση ..οι φήμες μένουν φήμες..
Χθές με μιά λιτή επιστολή του  προς τον Αντώνη Σαμαρά ο κ. Χρυσικός επικαλείται ιδιαίτερους δεσμούς με την κα Μπακογιάννη, δηλώνει στρατιώτης της Δημοκρατικής Συμμαχίας και όπως είπε στο STARFM 97,1 η ΝΔ δεν του θυμίζει πλέον τίποτα από το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η "μεταγραφή" είχε κλειστεί πρίν λίγες μέρες μετά την κατ ιδίαν συνάντηση Χρυσικού με τον υπεύθυνο του τομέα Οργανωτικού της ΔΗΣΥ και βουλευτής Ηρακλείου Λ. Αυγενάκης.
 Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας Τάκης Χρυσικός μετά από τέσσερα χρόνια "αποχής" και την σκληρή του ήττα απο τον Καρανίκα ως υποψήφιος βουλευτής το 2007,επέστρεψε στα γνώριμα γι αυτόν λημέρια της ΝΟΔΕ έπειτα και απο εκεί μιας "εκλογικής περιπέτειας"με τον Χρ.Αρβανίτη. Τότε τόνιζε πιστός στη ΝΔ και στον οποιοδήποτε πρόεδρο της.Γρήγορα όμως άλλαξε  γνώμη και απο χθές  θέτει τον εαυτό του "στρατιώτη" στο νέο "στρατόπεδο"της Ντόρας.
Έχει ανοίξει πολύ το παιχνίδι εκεί στο Καρπενήσι και θα έχουμε μεγάλες αλλαγές ,πολλές μεταγραφές αλλά και απίστευτες κωλοτούμπες τοπικών στελεχών .Σύντομα περισσότερα...http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/