Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Συνάντηση στην Αθήνα με εκπροσώπους Συλλόγων για την απογραφή στα Άγραφα

 

Σε εγρήγορση δήμος και σύλλογοι..
Συνάντηση στην Αθήνα με εκπροσώπους Συλλόγων είχε το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας ο δήμαρχος Αγράφων κ.Τάτσης για την απογραφή του Μαίου .
Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους συλλόγους  για την σημασία και την κρισιμότητα που έχει η απογραφή (που θα διεξαχθεί 10 έως 24 Μαΐου) για το τόπο μας και τους ζήτησε να ενεργοποιηθούν για την απογραφή, ώστε όλα τα μέλη – και όχι μόνο – των συλλόγων αυτών να απογραφούν στα χωριά του δήμου.
Να σημειωθεί ότι δεν έλειψαν τα παράπονα των εκπροσώπων των συλλόγων για την μη έγκυρη ενημέρωση απο πλευράς δήμου που συνέπεια είχε τον μικρό αριθμό προσέλευσης λόγω ότι πολλοί δεν γνώριζαν για την συνάντηση ή το έμαθαν τελευταία στιγμή.
Από τις 10 έως και τις 24 Μαΐου θα γίνει η απογραφή πληθυσμού στο σύνολο της χώρας, σύμφωνα με όσα απάντησε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μουσουρούλη.
Πιο συγκεκριμένα ο Γ. Ντόλιος διέψευσε ότι επίκειται αναβολή ή ακύρωση της απογραφής, λέγοντας ότι οι προετοιμασίες εξελίσσονται κανονικά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ελληνικής Στατιστικής Αρχήςhttp://prassia-eyrytanias.blogspot.com/