Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ο Δήμος Καρπενησίου στηρίζει το Bazaar Αγάπης

Καρπενήσι, 5 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Καρπενησίου στηρίζει το Bazaar Αγάπης
του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας

Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας, με την ευγενική χορηγία του Δήμου Καρπενησίου, διοργανώνει Πασχαλινό Bazaar Αγάπης την Παρασκευή 8, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2011, στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου.
Δημότες, φορείς και μέλη του Συλλόγου προσέφεραν πασχαλινά δώρα, τα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να προμηθευτούμε όλοι, τις τρεις μέρες που θα διαρκέσει η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση οικονομικά αδύναμων οικογενειών του τόπου μας.
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τις κυρίες του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας για την πολύ όμορφη πρωτοβουλία τους, αλλά και να τις ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία τους με τη νέα Δημοτική Αρχή, αυτούς τους τρεις μήνες. Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το πνεύμα των Άγιων ημερών του Πάσχα πρέπει να διαπερνά όλους μας. Η προσφορά, η αλληλεγγύη, η συμπαράσταση προς τους συνδημότες μας, αποτελούν αξίες που ο Δήμος Καρπενησίου στηρίζει και προωθεί. Ο Σύλλογος Γυναικών είναι για εμάς ένας πολύτιμος συνεργάτης, μιας και συνεχώς αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία. Καλώ όλους τους δημότες και τους επισκέπτες του τόπου μας να βρεθούν στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας, μία από τις τρεις μέρες που θα διαρκέσει το Bazaar. Είμαι σίγουρος ότι εκεί θα ανακαλύψουν πολύ όμορφα πασχαλινά δώρα, συμβάλλοντας και αυτοί με τη σειρά τους στη συγκέντρωση χρημάτων για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας».
Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας κ. Λίτσα Πετροπούλου δήλωσε: «Ευχαριστούμε το Δήμο Καρπενησίου που μας φιλοξενεί στην κεντρική Πλατεία της πόλης μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να στήσουμε το Bazaar σε αυτό το κεντρικό σημείο, μιας και έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να απευθυνθούμε σε περισσότερο κοινό. Ο Σύλλογος μας, για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνει αυτό το μεγάλο Παζάρι Αγάπης και προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας να το επισκεφτούν και να συμμετέχουν και αυτοί με τη σειρά τους σε αυτή την πασχαλιάτικη γιορτή που γίνεται για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας».