Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ευχαριστώ από τον Δήμο Καρπενησίου σε όλους όσοι συμμετείχαν στις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις


Η νέα Δημοτική Αρχή αποτιμώντας τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους του πολίτες αλλά και τους κοινωνικούς φορείς και συλλόγους που συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλης.

Φιλοσοφία μας, η συμμετοχή. Και στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση το πετύχαμε, χάρη στη βοήθεια και τη συνεργασία όλων των δημοτών μας. Σύλλογοι, επαγγελματίες, μαθητές, γονείς, απλοί πολίτες, ο καθένας με το δικό του τρόπο συνέβαλε προκειμένου όλοι μαζί να οργανώσουμε ένα μεγάλο πάρτυ.

Αποδείξαμε ότι όλοι μαζί με τη συνεργασία, την προσφορά, τη χορηγία, την παρουσία μας μπορούμε να κάνουμε πολλά. Οι Απόκριες, ήταν το πρώτο μας μεγάλο στοίχημα, παρά την «ελαφρότητα» που τις χαρακτηρίζει. Συνειδητοποιήσαμε ότι στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία πρέπει να συμβάλουμε για την ενίσχυση του τουρισμού, μα πάνω απ’ όλα για τη δημιουργία μιας γιορτινής ατμόσφαιρας για εμάς τους ίδιους και τα παιδιά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δήμο Καρπενησίου σε όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση και την πραγματοποίηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων μας.

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: « Όλοι μαζί αποδείξαμε πως μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Παρά την οικονομική κρίση και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες καταφέραμε να υποδεχτούμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην πόλη μας μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Με σύμμαχο μας τη διάθεση προσφοράς από όλους τους δημότες, οργανώσουμε ξεχωριστές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Η επιτυχία ανήκει στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά».