Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ο Αλέξης Μητρόπουλος στο Καρπενήσι


Στην ευρυτανική πρωτεύουσα θα βρεθεί την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011 ο Καθηγητής Εργατικού Δικαίου κ. Αλέξης Μητρόπουλος, προκειμένου να μιλήσει για το Μνημόνιο και το Νέο Ασφαλιστικό Τοπίο, σε εκδήλωση που θα συνδιοργανώσουν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ευρυτανίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας και ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΝΑ Ευρυτανίας, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.
Η σχετική ανακοίνωση της εκδήλωσης έχει ως εξής:
Μετά από πρωτοβουλία του Εργατ/κου Κέντρου Ευρυτανίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας και του Συλλόγου Υπαλλήλων Ν.Α. Ευρυτανίας, την Παρασκευή 4 Μάρτη 2011 και ώρα 18.00, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον Καθηγητή Εργατικού Δικαίου κ. Αλέξη Μητρόπουλο με θέμα: «ΜΝΗΜΟΝΙΟ –ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ»
Τον κ. Καθηγητή θα συνοδεύει ομάδα συνεργατών του η οποία μαζί του θα απαντήσουν σε γενικά, αλλά και σε ατομικά ερωτήματα των παρευρισκομένων σχετικά με ασφαλιστικά- συνταξιοδοτικά προβλήματα.
Χωρίς οικονομική υποχρέωση των ερωτώντων συναδέλφων.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα χαιρετήσει ο συμπατριώτης μας συνάδελφος Σπύρος Παπασπύρος-Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥhttp://evrytanikospalmos.blogspot.com/