Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

http://www.real.gr/Η άνοιξη φέρνει νέο αέρα στη γκαρνταρόμπα σας. Τα βαριά ρούχα φεύγουν, τα αέρινα έρχονται, τα σκούρα χρώματα δίνουν τη θέση τους στα φωτεινά και η διάθεση σας μεγαλώνει όσο μεγαλώνει και η μέρα.

Το Vogue σας προτείνει να εναρμονίσετε τη ντουλάπα σας με την άνοιξη. Επιλέξτε ένα-δύο αξεσουάρ από τα παρακάτω, υιοθετήστε τα στο ντύσιμό σας και θα νιώσετε τον ανοιξιάτικο αέρα!

Πολύχρωμες γόβες: Αφήστε τις μαύρες και καφέ γόβες σας για το χειμώνα και προτιμήστε πιο παιχνιδιάρικες! Η μόδα προστάζει γόβες όσο πιο ψηλές μπορείτε να περπατήσετε, σε έντονα χρώματα όπως πορτοκαλί, κίτρινές, φούξια, κόκκινες, σε λουστρίνι για ακόμη περισσότερη λάμψη στο ντύσιμό σας και φυσικά peep-toe! Όσες από εσάς δυσκολεύονται με τα πολύ ψηλά τακούνια υπάρχει πάντα η chic εναλλακτική της πλατφόρμας.

Πολύχρωμα κολιέ: Ξεχάστε τα μικρά, διακριτικά κολιέ, τουλάχιστον για την Άνοιξη. Προτιμήστε τα πλούσια κολιέ, με πολύχρωμες πέτρες, διαμαντάκια ή σχέδια, vintage στιλ ή πιο μοντέρνο ανάλογα με το στιλ και τη διάθεσή σας. Τα «πλουμιστά» κολιέ βγαίνουν σε πολλά σχέδια και τιμές και σίγουρα θα βρείτε ένα που θα ανταποκρίνεται στο γούστο σας. Όποιο και να διαλέξετε θυμηθείτε ότι πρέπει να είναι πλούσιο... πολύ πλούσιο!

Χρωματιστά γυαλιά: Αν σκοπεύετε να αγοράσετε γυαλιά ηλίου για αυτή την άνοιξη ξεχάστε τα μαύρα, καφέ, χακί, μπορντό και γενικά όλα τα σκούρα χρώματα. Η τάση επιβάλλει χρώμα, πολύ χρώμα! Μεγάλα σχέδια σε πράσινο, φούξια, ελεκτρίκ, πορτοκαλί, δίνουν τόσο χρώμα και άποψη στο ντύσιμό σας.