Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη Καπελέρη στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων


Στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, ο αντιπεριφεριάρχης κ. Σταμάτης Καπελέρης επισκέφθηκε τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων ( Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Ευρυτανίας , Ευβοίας ), συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Σταύρο Τσελά και συνεργάτες του, καταγράφοντας τις απόψεις τους σε θέματα εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών του πρωτογενή τομέα αλλά και θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη του αγροτικού χώρου.
Όπως τόνισε ο κ. Καπελέρης, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε, ο τομέας της γεωργίας έχει τεράστια σημασία για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιφέρειάς μας.
Ένας από τους στόχους μας είναι να μετατρέψουμε την περιφέρειά μας σε πρότυπο ανταγωνιστικής διάρθρωσης των παραγωγικών πόρων και κυρίως του πρωτογενούς τομέα, αναδεικνύοντας τη δική της παραγωγική ταυτότητα, τα προϊόντα της που η βιωσιμότητά τους είναι βάσιμη και τα οποία μπορούν να προσδώσουν μια νέα κατεύθυνση στον παραγωγικό της προσανατολισμό, για ουσιαστική ανάπτυξη της αγροτικής της οικονομίαςhttp://prassia-eyrytanias.blogspot.com/