Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Όλες οι γυναίκες πασχίζουν για να διατηρήσουν την ομορφιά και την φρεσκάδα τους. Διαβάστε, λοιπόν, τους κανόνες που θα αναδείξουν τον πιο λαμπερό εαυτό σας!

Δε θα ξανακοιμηθώ χωρίς να έχω ξεβαφτεί: Μπορεί να σας έχει τύχει μετά από ένα τρελό βράδυ ( που το μόνο που θέλετε είναι να πέσετε στο κρεβάτι σας και να κοιμηθείτε), να έχετε πάει για ύπνο χωρίς να ντεμακιγιάρετε το πρόσωπό σας. Ποτέ ξανά! Την ώρα του ύπνου ο οργανισμός σας δε ξεκουράζεται απλά, αλλά παράγει ορμόνες και νέα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την ανάπλαση της επιδερμίδας. Πρέπει λοιπόν, ν’ αφήσετε το δέρμα σας ν’ αναπνεύσει για να μπορέσει να ανανεωθεί. Το make up δεν επιτρέπει όμως να συμβεί αυτή η μαγική διαδικασία, καθώς φράζει τους πόρους και τους κάνει πιο ευάλωτους στα βακτήρια.

Θα τολμήσω νέα πράγματα: Είστε προσκολλημένη μόνιμα σε ένα συγκεκριμένο μακιγιάζ; Ήρθε η ώρα να το ξεπεράσετε! Η μόδα προστάζει χρώματα τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ, οπότε ίσως πρέπει να την ακούσετε και να το τολμήσετε! Δοκιμάστε ένα έντονο βερνίκι νυχιών, ένα φούξια κραγιόν, ακόμα και μία κίτρινη σκιά. Θα δείτε πως λίγο χρώμα μπορεί ν’ αλλάξει τελείως την εμφάνισή σας και να σας ανανεώσει.

Θα δοκιμάσω το νέο hair trend: Η πιο hot τάση στις βαφές μαλλιών φέτος, είναι το λεγόμενο «Ombre», δηλαδή μία τεχνική που σημαίνει ντεγκραντέ χρώμα – σκούρα ρίζα και χρώμα που ανοίγει σταδιακά καθώς κατεβαίνει προς τις άκρες. Χαρίζει ένα ατημέλητο και χαλαρό look!

Θα φοράω καθημερινά αντηλιακό: Θα έχετε ακούσει εκατό φορές, πόσο σημαντική είναι η χρήση του αντηλιακού! Δεν πρέπει με τίποτα να παραλείπετε τη χρήση του, ούτε και τους μήνες του χειμώνα! Αν πιστεύετε πως είναι ένα βήμα που θα ξεχνάτε, φροντίστε η ενυδατική σας να έχει ένα δείκτη προστασίας έτσι ώστε να είστε σίγουρη πως είστε σίγουρα προστατευμένη.

Θα αρχίσω το μασάζ: Οι ειδικοί της ομορφιάς υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ευεργετικό για την επιδερμίδα του προσώπου από το μασάζ. Χρησιμοποιήστε την ενυδατική σας ως βάση και κάντε μασάζ σε όλο σας το πρόσωπο με ακροδάχτυλά σας. Θα δείτε ότι το δέρμα σας θα δείχνει πιο λαμπερό από ποτέ.

Θα κόψω το κάπνισμα: Το κάπνισμα προκαλεί θαμπάδα, έλλειψη ελαστικότητας και πρόωρη γήρανση του δέρματος. Το τσιγάρο περιέχει 4000 τοξίνες που απορροφώνται απ’ ευθείας από το δέρμα σου μέσω του κυκλοφοριακού συστήματος. Οπότε αν δε θεωρείτε μία καλή ιδέα να βουτήξετε το πινέλο του ρουζ σας σε ένα τασάκι και στη συνέχεια να το ακουμπήσετε στο πρόσωπό σας, ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείτε αν θα ξανανάψετε τσιγάρο.

ΠΗΓΗ: stylewatch.gr
http://www.real.gr/