Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Εκδηλώσεις Πολιτιστικών Συλλόγων


Εκδηλώσεις Πολιτιστικών Συλλόγων


Ο Σύλλογος Απανταχού Καταφυλλιωτών "Ο Σέλιπος" σας προσκαλεί στην κοπή της πίτας του Συλλόγου που θα γίνει την Κυριακή 06/02/2011 και ώρα 12:00,στην αίθουσα του συλλόγου(Λ.Γαλατσίου 43 Αθήνα).
Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Δομνίστας Ευρυτανίας σας καλεί στο ετήσιο χορό του το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 21:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του New York Palace στο Αγρίνιο .Kόστος πρόσκλησης 10 €.
Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας σας καλεί στην κοπή πίτας του συλλόγου το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, στις 10 μ.μ. στο Κέντρο “ΝΕΦΕΛΕΣ” στο Καρπενήσι . Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά γεμάτη ευχές, κέφι και χορό.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Κερασοβιτών "ΤΟ ΚΑΡΑΟΥΛΙ" σας καλεί στο ετήσιο χορό του στις 13 Φεβρουαρίου 2011 στο κέντρο "Λιθαρίτσια" Γούναρη 42 Άνω Γλυφάδα


Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος σας καλεί στην Γιορτή της Πίττας του Ηπειρώτη, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του τόπου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Το Δ.Σ του συλλόγου Βουλπιωτών σας ενημερώνει ότι η ετήσια χοροεσπερίδα θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι 20/02/2011 και ώρα προσέλευσης 12:30 μμ στην κοσμική ταβέρνα"ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ" (των συγχωριανών μας Στυλιανού Παπαδήμα και Εφης Φούκα) Λ.Δημοκρατίας (7ης στάσης Μενιδίου,Καματερό) τηλ. 210 2319612 .Συντροφιά θα μας κρατήσει ορχήστρα με δημοτικά-νησιώτικα-λαικά καθώς και το χορευτικό του συλλόγου μας .Τιμή κατ άτομο 20 € (πλήρες μενού κ απεριόριστη κατανάλωση σε κρασί μπύρα και αναψυκτικά).

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας σας καλεί στον ετήσιο χορό του ,στις 4 Μαρτίου στο Κεφαλόβρυσο.Ορχήστρα με Γ.Μπέκιο -Μουγκοπέτρο Αρ.-Βίκυ Πανταζή κ.α