Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Μαθήματα στιλ από τις κόρες


Μαθήματα στιλ από τις κόρες

31/1/2011 1:25:00 μμ









Πατήστε για μεγέθυνση

Οι κόρες – παλαιότερα - συνήθιζαν να ρωτάνε τις μαμάδες τι θα φορέσουν. Αυτή η ερώτηση πολλές φορές γινόταν αιτία για καβγά, έτσι τα κορίτσια πήραν στα χέρια τους το θέμα της στιλιστικής τους εικόνας και πλέον οι μαμάδες παίρνουν μαθήματα στιλ από τις κόρες τους κι αυτό γιατί οι μικρότερες σε ηλικία γυναίκες καταφέρνουν με λιγότερα χρήματα να ντυθούν καλύτερα.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε η Daily Mail, φαίνεται πως πολλά κορίτσια δεν θα ήθελαν ποτέ να ακολουθήσουν τις στιλιστικές απόψεις των μαμάδων τους, καθώς μόνο το ένα πέμπτο των νέων κοριτσιών πιστεύουν ότι οι μητέρες τους είναι στη μόδα.

Ένα στα τέσσερα παιδιά πιστεύει ότι η μητέρα του φοράει ρούχα που είναι πολύ αποκαλυπτικά για την ηλικία της και περισσότερο από τα δύο τρίτα των κοριτσιών ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν θα ντύνονταν σαν τις μαμάδες τους.

Λιγότερο από το ένα τρίτο σκέφτεται να ντυθεί σαν τη μαμά του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην αγοράζει ρούχα από λάθος καταστήματα.

Πλέον φαίνεται πως οι μαμάδες προσπαθούν να μιμηθούν το ντύσιμο των παιδιών τους. Φοράνε πιο casual και χαλαρά ρούχα και χρησιμοποιούν πολύ ωραία αξεσουάρ που συμπληρώνουν την εικόνα μιας πολύ κομψής εμφάνισης. http://www.real.gr

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, που από τότε που ανακάλυψε το ταλέντο της κόρης της στο ντύσιμο άρχισε να τη μιμείται. Βέβαια, πολλές φορές οι επιλογές της την κάνουν υπερβολική και φαίνεται σαν να έχει χάσει την αίσθηση της ηλικίας της.

Στιλίστρια που συμμετείχε στην έρευνα, δήλωσε: «Ίσως θα πρέπει να σταματήσουν οι μαμάδες να επικρίνουν τα ντυσίματα των κοριτσιών τους και να αρχίζουν να παίρνουν μαθήματα στιλ».