Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Προστατέψτε τα μαλλιά σας


Προστατέψτε τα μαλλιά σας









Πατήστε για μεγέθυνση

Τον χειμώνα, οι χαμηλές θερμοκρασίες προκαλούν προβλήματα στα μαλλιά σας. Αυτό οφείλεται στην απότομη εναλλαγή της θερμοκρασίας που προκαλεί απώλεια της φυσικής υγρασίας των μαλλιών, με αποτέλεσμα να φαίνονται θαμπά και ταλαιπωρημένα.

Όσο λοιπόν ο καιρός γίνεται όλο και πιο ψυχρός τα μαλλιά σας γίνονται όλο και πιο ατίθασα, ταλαιπωρούνται από τον στατικό ηλεκτρισμό, φριζάρουν, δεν χτενίζονται εύκολα και δείχνουν άτονα.

Το Daily Makeover σας δίνει μερικά μυστικά για να ξέρετε πώς θα προστατέψετε τα μαλλιάς σας τον χειμώνα.

Η μαλακτική κρέμα θα πρέπει να γίνει ο καλύτερός σας φίλος. Δεν θα πρέπει να την υποτιμήσετε γιατί θα μαλακώσει τις άκρες των μαλλιών σας και θα τα προστατέψει από πιθανά σπασίματα.

Προτιμήστε μία κρέμα που περιέχει χαβιάρι, το οποίο όταν αποτελεί συστατικό της, βοηθά σημαντικά στην εικόνα και την αφή των μαλλιών σας. Ενδείκνυται για τους χειμερινούς μήνες και χρησιμοποιείται για να προστατέψει τα μαλλιά σας από το θαμπό και μονότονο σχήμα τους, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας.

Προσθέτει, επίσης, εκπληκτική λάμψη και διατηρεί το χρώμα από το ξεθώριασμα.

Βέβαια, πέρα από τις κρέμες και τις μάσκες προστασίας των μαλλιών, θα πρέπει να φοράτε και καπέλα ή σκουφάκια για καλύτερη προστασία. Διαφορετικά θα ξεραθούν πολύ γρήγορα οι άκρες των μαλλιών σας και θα αναγκαστείτε να τα κόψετε για να φαίνονται πιο υγιή http://www.real.gr