Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τι να φορέσω σήμερα;


Τι να φορέσω σήμερα;

26/1/2011 1:25:00 μμ









Πατήστε για μεγέθυνση

Καθημερινή δυσκολία στις... ενδυματολογικές της επιλογές αντιμετωπίζει κάθε πρωί... κάθε γυναίκα! Αυτό το ερώτημα «τι να φορέσω σήμερα»συνοδεύεται συνήθως με μία ντουλάπα που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε η Daily Mail, το πρόβλημα κάθε γυναίκας είναι ότι αναρωτιέται καθημερινά τι θα φορέσει και στην πραγματικότητα φοράει πάντα τα ίδια ρούχα που της αρέσουν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κατά μέσο όρο τουλάχιστον 22 ρούχα στην ντουλάπα της που δεν τα φοράει ποτέ.

Το 45% ισχυρίζονται ότι δεν φοράνε τα μισά και παραπάνω ρούχα που αγοράζουν γιατί τους προκαλούν εξανθήματα στο σώμα.

Μία στις εννιά γυναίκες δηλώνει ότι θα επιλέξει μόνο μία φορά στα τρία χρόνια να καθαρίσει την ντουλάπα της από τα άχρηστα ρούχα, ενώ μία στις 50 καθυστερεί όσο μπορεί τη μέρα του «αποχωρισμού».

Το τζιν είναι το πλέον ταλαίπωρο ρούχο γιατί το 88% των γυναικών ισχυρίζεται ότι αποτελεί ένα από τα ρούχα που δεν θα ξαναβάλει αν δεν είναι στη μόδα, γι’ αυτό και κάθε γυναίκα έχει τουλάχιστον πέντε τζιν παντελόνια.

Όσον αφορά στην τακτοποίηση των ρούχων, μόνο το 5% παραδέχονται ότι βρίσκουν τρόπους για την αποθήκευση των ρούχων τους και μόλις 8 γυναίκες καθαρίζουν τακτικά τις ντουλάπες τους.


Περισσότερες από τις μισές γυναίκες αισθάνονται ενοχές για τα χρήματα που χαλάνε για ρούχα που δεν φορούν.


Το 41% ισχυρίζονται ότι προτιμούν να χάσουν βάρος, προκειμένου να πάρουν κάποιο ρούχο που θα τους χωράει, ενώ το 17% παραδέχεται ότι παίρνει ρούχα για να είναι πάντα στη μόδα http://www.real.gr